Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám leallitani egy nos férfi "érzelmi játékát"?
Egy nos pasi magába bolonditott..mondhatni mindent megtett, hogy belezugjak..ezt be is ismerte. Lényeg, hogy elmondta, hogy nem akar semmit tőlem..így persze egyértelmű, hogy csak szórakozott.. Ezt elfogadtam. A baj az, hogy megkertem, hogy ilyen körülmények között hagyjon békén és megkerem tartsa a távolságot. Ennek ellenére azóta is megjegyzéseket tesz és húzza az agyam. Nem hagy békén..szerintem ezzel szórakozik.
Hogy tudnám elèrni, hogy többet hozzám se szóljon? Hogy befejezze a kis játékát?
Egyrészt ne legyél vevő ezekre a flörtökre.
Másrészt, ha írásban van bármi, akkor mondd azt, hogy megmutatod a nejének.
Az gondolom eszedbe sem jut, hogy egyszerűen szakíts meg/mérsékeld minimálisra az összes kommunikációt?
Az olyan egyszerű lenne
5os válaszoló most már elegem van..tényleg azt szeretném ha abbahagyna. Mit élvezzek abban, hogy szórakoznak velem?
A kapcsolattartast minimálisra csökkentettem. Kb. Hetente találkozunk.
Mert kollégám..
Munkahely váltás nem lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!