Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a barátnőtök ilyennel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátnőtök ilyennel állna elő, ti mit szólnátok?

Figyelt kérdés

Alig vagyunk együtt fél éve. Én 30 vagyok, barátnőm 32.

Fél év után elő állt azzal, hogy szeretne össze költözni, de jóval nagyobb albérletbe mint amibe én lakom (50 nm), és h azt hitte h fél év után már el fogom jegyezni mert a barátnőit fél év után eljegyezték és ő is ezt szerette volna.

Meg szeretne velem közös kasszát (én kb a 3x-át keresem mint ő). Meg elkezdett érdeklődni a gyerek téma felől hogy mit gondolok róla meg mit csinálnék ha beteg gyerekünk születne h elvetetném-e.

Meg sérelmezte azt h a szüleim elváltak, és a családom panelban lakik. Mert hogy neki ez fáj hogy nem ugyan olyan a családi hátterünk. Hozzá teszem hogy a családom nem földön futó, és elég szép környéken laknak, és a lakás sem lepukkadt, hanem szépen be van rendezve, rendezettek a körülmények.

Illetve azt szeretné ha figyelmesebb lennék vele, ami azt jelentené nála hogy vegyek neki ezt azt, ami épp megtetszik neki.

De ezek teljesen ledöbbentettek.

Mi a véleményetek erről fiúk-lányok?

2017. okt. 27. 14:23
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
63%

Ennyi idősen teljesen megértem a barátnődet. Negyvenéves korodik akarsz várni? Vagy meddig? 30+ vagytok mindketten, felnőtt emberek, nem lesztek mád fiatalabbak

Az viszont, ahogy te írsz azt mutatja, hogy hiába vagy ennyi idős, agyilag nem tartasz ott, ahol a barátnőd. Szerintem mondd meg neki kerek-perec, hogy ne várjon rád, mert te semmi komolyat nem akarsz tőle.

2017. okt. 27. 14:25
 2/41 anonim ***** válasza:
57%

Menekulj el gyorsan

Ennek is csak a penzed kell

Mo dom ezt nokent !

2017. okt. 27. 14:26
 3/41 anonim ***** válasza:
59%
Reg kidobtam volna. Jobb lenne ha nem szaporodna az ilyen.
2017. okt. 27. 14:28
 4/41 anonim ***** válasza:
88%
Jesszus, nőként mondom, hogy ezt olvasni is borzasztó. Nagy balek vagy, ha így hagyod magad kihasználni, a helyedben már megszakadultam volna ettől az irracionális hisztérikától.
2017. okt. 27. 14:30
 5/41 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem boldog ember lehetnél nélküle.Sajtos tapasztalatból tudom.45F
2017. okt. 27. 14:33
 6/41 anonim ***** válasza:
74%
ez egy önzö,érdekember.leszólta a szüleid,és elmondta ő mit akar.te nem számitassz.kidobnám rögtön,isten ments ilyentől.
2017. okt. 27. 14:33
 7/41 anonim ***** válasza:
72%

"és h azt hitte h fél év után már el fogom jegyezni mert a barátnőit fél év után eljegyezték és ő is ezt szerette volna"

Egyes nők megtanulhatnák már, hogy a barátnők élete nem befolyásolja az ő életüket.

"meg szeretne velem közös kasszát (én kb a 3x-át keresem mint ő)"

Legyen akkor egy közös kassza, amibe ugyanannyit adtok, meg mindkét félnek a maradék saját. Ne hagyd, hogy nyerészkedjen rajtad.

2017. okt. 27. 14:35
 8/41 anonim ***** válasza:
66%

Ne haragudj,#1,de fél év után gyerek??

"Meg sérelmezte azt h a szüleim elváltak, és a családom panelban lakik. Mert hogy neki ez fáj hogy nem ugyan olyan a családi hátterünk."-ez miféle magatartás egy 32 éves nőtől? Már bocs,de agyilag a csaj az,aki nem éri fel a korát.

"Illetve azt szeretné ha figyelmesebb lennék vele, ami azt jelentené nála hogy vegyek neki ezt azt, ami épp megtetszik neki."- mit is mondtál? Hogy 3x annyit keresel mint ő? Szóval gondolom a nagyobb lakással járó költségeket is a te zsebedből fogjátok állni,meg a gyerekekkel járó kiadásokat is...vegyen az ő kis pénzével azt amit akar magának,hisz ez épp hogy nem egy "parazita".

2017. okt. 27. 14:36
 9/41 anonim ***** válasza:
81%
Esl. kérdezd meg tőle, ha ennyi baja van veled és a családoddal, miért veled jött össze... gondolom, az ismerkedéskor nem mondta, hogy fél éven belül el kell őt jegyezni, mert ez a szint.
2017. okt. 27. 14:37
 10/41 anonim ***** válasza:
28%

8.: neked az parazita, ha egy 32 éves nő már szeretne családot?

Igaza van a többieknek, dobd ki, talál nálad jobbat, aki nem kisfiú.

2017. okt. 27. 14:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!