Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a barátnőtök ilyennel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátnőtök ilyennel állna elő, ti mit szólnátok?

Figyelt kérdés

Alig vagyunk együtt fél éve. Én 30 vagyok, barátnőm 32.

Fél év után elő állt azzal, hogy szeretne össze költözni, de jóval nagyobb albérletbe mint amibe én lakom (50 nm), és h azt hitte h fél év után már el fogom jegyezni mert a barátnőit fél év után eljegyezték és ő is ezt szerette volna.

Meg szeretne velem közös kasszát (én kb a 3x-át keresem mint ő). Meg elkezdett érdeklődni a gyerek téma felől hogy mit gondolok róla meg mit csinálnék ha beteg gyerekünk születne h elvetetném-e.

Meg sérelmezte azt h a szüleim elváltak, és a családom panelban lakik. Mert hogy neki ez fáj hogy nem ugyan olyan a családi hátterünk. Hozzá teszem hogy a családom nem földön futó, és elég szép környéken laknak, és a lakás sem lepukkadt, hanem szépen be van rendezve, rendezettek a körülmények.

Illetve azt szeretné ha figyelmesebb lennék vele, ami azt jelentené nála hogy vegyek neki ezt azt, ami épp megtetszik neki.

De ezek teljesen ledöbbentettek.

Mi a véleményetek erről fiúk-lányok?

2017. okt. 27. 14:23
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
Golddiger alert!
2017. okt. 27. 21:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!