Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőtök ilyennel állna elő, ti mit szólnátok?
Alig vagyunk együtt fél éve. Én 30 vagyok, barátnőm 32.
Fél év után elő állt azzal, hogy szeretne össze költözni, de jóval nagyobb albérletbe mint amibe én lakom (50 nm), és h azt hitte h fél év után már el fogom jegyezni mert a barátnőit fél év után eljegyezték és ő is ezt szerette volna.
Meg szeretne velem közös kasszát (én kb a 3x-át keresem mint ő). Meg elkezdett érdeklődni a gyerek téma felől hogy mit gondolok róla meg mit csinálnék ha beteg gyerekünk születne h elvetetném-e.
Meg sérelmezte azt h a szüleim elváltak, és a családom panelban lakik. Mert hogy neki ez fáj hogy nem ugyan olyan a családi hátterünk. Hozzá teszem hogy a családom nem földön futó, és elég szép környéken laknak, és a lakás sem lepukkadt, hanem szépen be van rendezve, rendezettek a körülmények.
Illetve azt szeretné ha figyelmesebb lennék vele, ami azt jelentené nála hogy vegyek neki ezt azt, ami épp megtetszik neki.
De ezek teljesen ledöbbentettek.
Mi a véleményetek erről fiúk-lányok?
Nagyon attól függ, hogy te mit akarsz, hogy mit szólsz hozzá. Ezt ne mi tudjuk.
De kivesézhetem.
Össze akarsz költözni vele? Ez a lépés ebben a korban, fél év után, reális.
Tervben van, hogy egyáltalán megkéred? Ha nincs szándékodban, akkor itt az ideje tiszta vizet önteni a pohárba.
Ha igen, akkor is egyeztetni kell a "menetrendet", pl. hogy te előbb együtt akarsz élni egy évet, aztán eljegyzés, egy év múlva esküvő, utána jöhet a gyerek. Nem biztos, hogy ő ezt ki akarja várni, elvégre 35 évesen első gyereket vállalni már kicsit késő.
Ha komoly kapcsolatot akarsz: te hogy tervezed? Közös kassza, külön kassza? Hogy tervezed a dolgokat, ha ő otthon lesz a közös gyerekkel?
A szüleiddel kapcsolatos dolgokra annyit tudok mondani, hogy védd meg őket! Egyébként meg attól, hogy ők elváltak, te még nem biztos, hogy elfogsz. Pont úgy, ahogy az se biztos, hogy nősülni akarsz, pedig ők házasodtak.
Figyelmesség: mondd el neki, hogy te nem ilyesmivel mutatod ki a szereteted. Sorolj fel olyat, amivel igen: ágyba vitted a kávét, megnézted vele a kedvenc filmjét, amit utálsz, megcsináltad nála a csapot, stb. (Tudod? 5 szeretetnyelv és a többi.)
Nem ledöbbenni kell, hanem megbeszélni a dolgokat. Mondjuk semmi megdöbbentő nincs abban, hogy 32 évesen meg akar állapodni és családot akar.
De nem szabad beleesnie abba a hibába, hogy azért veled, mert te vagy kéznél éppen. Nem az esküvő a lényeg, hanem hogy kivel éled le az életed.
Neked valószínűleg nem ez a nő lesz az. Ezzel sincs semmi baj. Csak akkor ne húzd az idejét, hanem hagyd menni.
30 évesem legyen már annyi esze, hogy összecuccolás nélkül nem jegyzik el az embert, mert felesleges.
kasszát meg ti döntitek el, hogy mi a megfelelő.
családodohoz mi köze? ha tanyán laknának, az is baj lenne?!
menekülj! férjet akar, meg bankkártyát
Annyira imádom, hogy egy ilyen baromi egyoldalú leírásból rögtön mindenki leszűri, hogy egy hisztis p.csáról van szó, aki a kérdező pénzére hajt csak.
Talán esetleg ha meg lehetne hallgatni a másik felét is a sztorinak.
1. Mindketten harmincasok vagytok. Nyilvánvalóan a nő komoly kapcsolatot tervez, tehát ha neked csak pillanatnyi időtöltés és ingyen szex, akkor mondd meg neki, hagy keressen olyat, aki szintén hasonlóan tervez, mint te. Fél év után az összeköltözés ilyen idős korban szerintem egyáltalán nem irreális, i huszonévesek vagyunk, de 7 hónap után összeköltöztünk.
Az már más kérdés, hogy miért is nem elég neki egy 50 nm-es lakás....
2. Az eljegyzés megint olyan téma, amit azért nem árt előre megbeszélni. Ha ő abszolút házasságpárti, te meg totálisan ellene vagy és soha nem szeretnél megházasodni, akkor ezt szintén jó lenne vele közölni.
3. Attól, hogy érdeklődik a későbbi gyermekvállalási szándékodról, nem azt jelenti, hogy most azonnal fel akarja magát csináltatni. Szerintem teljesen normális, hogy ha egy komolynak induló kapcsolatban a felek megbeszélik, hogy kinek mik a tervei ilyen téren. Mi a francnak húzd az idejét, ha mondjuk ő szeretne, te meg nem szeretnél gyereket? Akkor búcsúzzatok el és keressen olyat, akivel hasonlóak a tervek.
A férfiaknak baromi nehéz megérteni, hogy a nőknek igen is záros időn belül kell családot alapítani, ha szeretnének. 30 évesen nincs ideje olyan emberre fecsérelnie az idejét, aki nem tervez vele komolyan.
"Szerintem teljesen normális, hogy ha egy komolynak induló kapcsolatban a felek megbeszélik, hogy kinek mik a tervei ilyen téren."
Az ilyen ambíciókat szvsz nem fél év után kell megbeszélni, hanem az ismerkedés során...
"Meg elkezdett érdeklődni a gyerek téma felől hogy mit gondolok róla"
Szerintem ez huszonévesen is tök normális, hogy érdeklődünk róla, hogy a másik tervez-e gyereket vagy nem. Ne évekkel később, az esküvő után derüljön ki, hogy az egyik fél egyáltalán nem akar.
Egyébként meg a mai férfiak ennyire életképtelenek, hogy nem merik megmondani a másiknak, hogy bocs, én ezt nem akarom. Inkább itt a háta mögött sunyin kibeszéli és szidja a csajt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!