Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok ehhez ha a barátnőtök ilyet tenne?
Lassan 1 éve együtt vagyunk, és pár hete volt a névnapja. Kikötötte, hogy neki névnapjára nagy virágcsokor és torta jár.
Én vettem is mindegyiket, készültem hogy szépet vegyek mindegyikből, majd amikor oda adtam neki, nem hogy örült volna, hanem kérdőre vont hogy hol van az ajándék.
Mert hogy ezek mellé neki ajándék is jár, és azt nagyon hiányolja.....
Én teljesen ledöbbentem...
Ti mit szólnátok ehhez?
Haver, most fuss, még csak kevés pénzed bánja..:D
De azért mondd h kamu :D
1) Elfogadod, hogy van ilyen is, és nem általánosítasz.
2) Kidobod, de úgy, hogy lába se érje a földet.
3) Átgondolod milyen jelei voltak annak, ami arra utalt, hogy ő ilyen. Mármint azon kívül, hogy az arcodba nyomta a különböző szennyektől átmosott agyából kipattant igényeit. Úgy kell kiszállnod ebből, hogy tapasztalattal távozz, így a következő lány biztos nem ilyen lesz.
Fel a fejjel. Legtöbbünk pofára esik párszor, meg kell tanulnod kezelni.
21/F
Nem szólnék semmit.
Értelmes felnőtt nőkkel szoktam járni, nem elkényeztetett kislányokkal.
Nekem volt olyan exem, aki elkezdett hisztizni, mert tök betegen sms-ben kívántam neki boldog névnapod. A tanácsom:
Menekülj, Luke!
Mindenki úgy ünnepli a névnapját ahogy az az ő családjában szokás, vagy ahogy akarja, van aki tortával, mint egy szülinapot és van aki meg se említi, egyedül az ő dolga.
De mi az hogy kérdőre von??? Jujj, na emiatt menekülj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!