Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok ehhez ha a barátnőtök ilyet tenne?
Lassan 1 éve együtt vagyunk, és pár hete volt a névnapja. Kikötötte, hogy neki névnapjára nagy virágcsokor és torta jár.
Én vettem is mindegyiket, készültem hogy szépet vegyek mindegyikből, majd amikor oda adtam neki, nem hogy örült volna, hanem kérdőre vont hogy hol van az ajándék.
Mert hogy ezek mellé neki ajándék is jár, és azt nagyon hiányolja.....
Én teljesen ledöbbentem...
Ti mit szólnátok ehhez?
Hát, próbáltam leállítani már. Hetente akar menni puccos éttermekben (értsd: panorámás, exklúzív kiszolgálásos helyre, szóval nem egy egyszerű étteremről van szó), néha sikerült is leállítanom, aztán kicsit normális lesz, de aztán megint fizettetne velem mindent..
Azt hozzá teszem, hogy vicces jófej kedves, de külsőleg egyáltalán nem az a nagyon csinos nő kategória, meg vannak hülyeségei. Lehet hogy most el kell gondolkodnom, mert ez eléggé rosszul esett, hogy fizettem tortát meg virágot, de aztán mikor meglátta ezeket az első reakció az volt h hol az ajándék :/
"Hetente akar menni puccos éttermekben"
Hát mondd neki, hogy menjen! :D
Én annak örülök a legjobban, ha a párom annyit ir/mondd, hogy sok boldog névnapot SZERELMEM.
Oké, ezt máskor is mondja, de ez nekem elég :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!