Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőtök ilyennel állna elő, ti mit szólnátok?
Alig vagyunk együtt fél éve. Én 30 vagyok, barátnőm 32.
Fél év után elő állt azzal, hogy szeretne össze költözni, de jóval nagyobb albérletbe mint amibe én lakom (50 nm), és h azt hitte h fél év után már el fogom jegyezni mert a barátnőit fél év után eljegyezték és ő is ezt szerette volna.
Meg szeretne velem közös kasszát (én kb a 3x-át keresem mint ő). Meg elkezdett érdeklődni a gyerek téma felől hogy mit gondolok róla meg mit csinálnék ha beteg gyerekünk születne h elvetetném-e.
Meg sérelmezte azt h a szüleim elváltak, és a családom panelban lakik. Mert hogy neki ez fáj hogy nem ugyan olyan a családi hátterünk. Hozzá teszem hogy a családom nem földön futó, és elég szép környéken laknak, és a lakás sem lepukkadt, hanem szépen be van rendezve, rendezettek a körülmények.
Illetve azt szeretné ha figyelmesebb lennék vele, ami azt jelentené nála hogy vegyek neki ezt azt, ami épp megtetszik neki.
De ezek teljesen ledöbbentettek.
Mi a véleményetek erről fiúk-lányok?
"Egyébként meg a mai férfiak ennyire életképtelenek, hogy nem merik megmondani a másiknak, hogy bocs, én ezt nem akarom."
Te most ebből az esetből általánosítasz néhány milliárd emberre? Ugyanennyire lenne jogos a nőkre általánosítanod a barátnő viselkedéséből.
Mennyi primitív ember te jó isten, le is törlöm magam a francba....
Hogy lehettek ennyire primitívek h kiragadtok az egész leírásomból 1-2 mondatot és az alapján mondtok véleményt???? A házasság és a gyerek témán kívül leírtam ám mást is!!!
De nem..... a nagybetűs istennők elmondanak engem mindenféle éretlen hülye gyereknek. 2 mondata alapján, ami bántja azt a fene nagy női önbecsülésüket.
Az hogy leírtam h a családomra miket mondott meg miket akar fizettetni arra nem reagáltatok.
És igen, lehet lehülyézni, szerettem ezt a lányt, de egyre inkább azt érzem hogy nem én kellek neki hanem a pénzem.
És kíváncsi voltam véleményekre.
Akik normálisan válaszoltak azoknak köszönöm.
Ennyi idősen én is csak olyannal jönnék össze, aki komolyan tervez velem. A komolyan tervez celembe a közös kassza is beletartozik, pedig jól keresek...
Összeköltözéssel, közös kasszával ki lehet próbálni hogy mennyire megy. Nem látom korainak fél év után.
Gyerekről én is beszélek a barátommal, pedig 22 éves vagyok. Ez elég alap szerintem, ha valaki komolyan gondolja a másikkal.
A barátnőkkel előhozakodni retardáltság, de Ennyi. Rosszat ezzel nem tett. Ha te nem tervezed vele a jövőd, akkor hagyd el.
Nagyobb lakás minek kell? A gyerek miatt? Ezt se tudni. Ajándékokról nem tudok mit mondani. Az ember szereti ha meglepik ezzel-azzal. Persze ha azt várja hogy mindent megvegyél neki amire csak rámutat az nem normális.
Nem ártott volna megbeszélni, hogy mit miért akar, nem egyből rohanni kiírni ezt a kérdést.
A másik félt nem hallottuk, illetve eléggé az a tendencia mostanság, hogy mindent problémát a pénzre tereljük. Szóval most nem tudjuk azt se ebből, hogy ez most a már-már szokásos üldözési mánia, vagy tényleg csak a pénzre megy. Abból amit leírtál bármi lehet.
37: 22 éves vagy, persze, hogy nem érted. Vannak ismerettségi körömben olyan nők, akiknek egyszer csak bekattant, hogy itt az idő a gyerekre, és kb szó szerint megőrültek. Nem egy olyan férfit vadászott le, akire egy-két éve még fintorogtak volna, hogy ő majd csinál nekik gyereket. Nem lettek hirtelen rossz emberek, nem kitolásból csinálták, mert saját magukat is becsapták. Lett egy-két gyerek, elmúlt az "őrület", maradt a nem épp álompasi és a hétköznapok. Nem mondom, hogy mind boldogtalan, mert van ahol kialakult a meghittség, de többen is dühösek, magukra, a férjükre, és ez mérgezi a kapcsolatot. Gyanítom pár év, és jönnek a megcsalások, válások.
Tehát nem az a baj, hogy 20 feletti embereknél szóba kerül, hogy képzelik el az életet, akarnak-e gyereket, házasságot. Az a baj, amikor egyik félnél (férfiaknál is előjön, csak később) felborul a sorrend, és nem azt a társat keresi, akivel együtt tudna élni, és majd gyereket csinálni, hanem azt, akivel gyereket csinál, és majd megpróbál együtt élni.
vicces, hogy "egyre inkább azt érzem hogy nem én kellek neki hanem a pénzem", holott egy 50 nm-es lakásban kuksolsz.
félted a sz*ros 200-as nettódat? annyira, de annyira jellemző... igen, pont arra fáj a foga!:D
a (volt) nődnek az elismerés, a biztonság hiányzik, amit te nem tudsz megadni neki. dobd ki, majd talál magának egy komoly férfit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!