Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én nem érzek féltékenységet soha, akkor nem szeretem a barátnőm?
Már 9 éve a barátnőm és sem kezdetben sem később sosem éreztem féltékenységet, de nem csak vele kapcsolatban hanem régebbi párkapcsolataimban sem.
Elméletileg el tudom képzelni milyen ez az érzés: tehát azt érzed, attól félsz hogy elveszíted őt, de én ilyet sosem érzek a gyakorlatban.
Mármint tudatában vagyok annak hogy természetesen ilyen történhet, de az érzelmeimet ez sosem hálózza be.
A barátnőm szerint ez azért furcsa. De én őszinte vagyok vele, nem fogom azt hazudni hogy érzek féltékenységet ha egyszerűen nem érzek.
Valami baj lehet velem?
... vagy egyszerűen csak bízol benne. :)
Elég gáz, hgogy sokaknak ez is baj :/
Furcsának furcsa, mert manapság ritka, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne normális hozzáállás. Csupán arról van szó, hogy alkalmazod a kölcsönös bizalom elvét, elfogadod, hogy a pakliban ott a feketepéter, de ettől még nem rágod tövig a körmöd még akkor is, mikor simán jól érezheted magad a pároddal.
32/f
Szerintem normális önértékelésre utal :)
Az én barátom sem valami féltékeny, sokáig nem is értettem miért. Aztàn rájöttem, hogy főleg azok a férfiak féltékenykednek, akik nem bíznak meg magukban és emiatt a párjukra is kivetítik ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!