Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm befestette szőkére a haját pedig tudja jól, hogy nem szeretem a szőkét?
Ha a kapcsolatotokat el tudja rontani az, hogy a csajnak más színű a haja, akkor amúgy se érdemes téged megtartani.
Jól döntött.
És akkor ?? Nem lehet szoke haja csak mert neked nem tetszik? Neki nem lehet saját véleménye? Neked kkell kötelezően megfelelni mert te vagy a férfi?
Miért baj az hogy ha ő így érzi szépnek magát. Soha nem értettem hogy egy kapcsolatban miért kell így be szabályozni egymást. Saját akarata van minket félnek.
N24
Végül is....miért is ne gyújtanék rá az antidohányos párom előtt és fújnám a pofájába a füstöt, hiszen lehet saját véleményem, az én testem és ha szeret, akkor elfogad úgy is, hogy szarok rá vastagon, hogy neki mi tetszik és mi nem. Csodálatosak az emberi kapcsolatok ^^
32/f
#10 azért egy dohányzást nem lehet össze hasonlítani egy haj festéssel
Amit te írtál pofátlanság , és bunkosag
Ez csak egy piti hajfestes nem károsít vele senkit. Ennyire azért ne korlátozza már le senkit egy ember a kapcsolatban. Engem soha nem érdekelt mit kezd a hajával az akivel együtt vagyok. Nekem is volt olyan hogy nem tetszett az illletonek akinek együtt voltam hogy pl barbárol szokre váltottam. Nem érdekelt mivel nekem tetszett.
UI: ez :^^ már nem divat csak a 12 éveseknél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!