Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm befestette szőkére a haját pedig tudja jól, hogy nem szeretem a szőkét?
Dehogynem. Ez meg csak egy cigi. Nekem ha nem tetszik, nem nézem, ha neki nem tetszik, addig nem vesz levegőt :). Amúgy festheti/vághatja a haját amilyenre akarja, televarrathatja/lőheti magát, megtehet csupa olyan dolgot ami a hipotetikus énnek nem tetszik, távol áll tőle, hogy megmondja mit tehet és mit nem a másik saját magával. A problémák akkor kezdődnek, mikor a párocska módosított fele nyüzsög és örül magának, aztán mikor észreveszi a másikon, hogy neki nem tetszik/nem nyüzsi, akkor indul a hiszti, a gyanúsítgatás és a bűntudatkeltés, hogy "ha neked nem tetszik nem is szeretsz". Tényleg nem baj, lilára fessétek :D
32/f
Mert ehhez volt kedve.
Viszont azon nem sèrtődhet meg, hogy neked nem tetszik.
Tényleg egyszerűbb megkérdezni vadidegenektől, mint megkérdezni a barátnődtől?
Mi itt max. találgatni tudunk.
32/f, azért ne hasonlítsuk a dohányzást egy hajfestéshez. Ha befestem hajam, senkinek nem okozok kárt, de ha befüstölök a lakásba, azzal a párom egészsgét (is) károsítom, plusz a komfortérzetét ásom alá, mert senki nem akar egy büdös, dohányfüstös lakásban tartózkodni antidohányosként. Ég és föld a kettő, ha nem tudsz jó hasonlatot, felesleges okoskodni.
Nyilván engem is érdekel a párom véleménye a külsőmmel kapcsolatban, hiszen tetszeni szeretnék neki. Ez viszont nem jelenti azt, hogy ez felülírja a saját vágyaimat, ergo, ha én jobban tetszem magamnak egy új hajszínnel, akkor befestetem. Szerencsére a párom nem akarja helyettem eldönteni az ilyen dolgokat és ez fordítva is igaz. Ha valaki azon a szinten tart, hogy a párja külseje ennyire befolyásolja a kapcsolatot, az komolytalan és tipli a tini kategóriába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!