Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik ilyen? Két év után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen? Két év után elmondtam hogy mit érzek, sajnos visszautasítást kaptam, viszont én azóta is szeretem őt. Már egy éve történt és azóta nem láttam, mégis minden nap gondolok rá

Figyelt kérdés
2018. dec. 9. 21:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Létezik. Illúziónak hívják.
2018. dec. 9. 21:31
 2/5 anonim ***** válasza:
1,5 éves volt a leghosszabb viszonzatlan szerelmem, szóval simán el tudom képzelni, hogy tovább is tarthat ennyi időnél.
2018. dec. 9. 21:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Engem ugyan nem utasított vissza az a férfi, akiért nagyon odavoltam, mivel nem tudott az érzéseimről, de egy évig álmodoztam róla, szóval létezik ilyen, igen.
2018. dec. 9. 21:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Van ilyen sajnos. De azt is jelenti egyben, hogy valószínűleg nem ér elég inger ahhoz, hogy túllépj rajta. Nem kell belebeszélni semmi egyebet ebbe. Mozdulj ki többet, ismerkedj, járj nyitottabb szemmel! Tiltsd le mindenhonnan!
2018. dec. 9. 22:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Elsonek van igaza. Egy illuzioboz ragaszkodsz... szerintem ez fuggoseg... egyutt lakva dobbennel ra, hogy olyanert voltal oda, akit nem is ismertel... de gratula. Igy lehet oda lenki valakiert... sajat magad vagyat vetiteni bele es abban nem csalodni... ;) kiralysag, en cirka 13-14 evesen kinottem a platoi szerelembol. Te hany eves vagy?
2018. dec. 10. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!