Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyre lehet ezt még hozni?
Az utóbbi időben gondok vannak köztünk a párommal, mivel sosem tudja magát tartani ahhoz, amit megbeszélünk, mindig előjönnek a régi problémák, folytonos veszekedés.
Közben megismertem valaki mást, akit megkedveltem, de közölte, soha semmi nem lehet köztünk, soha nem járna velem, és le sem tudna velem feküdni, bájos kislány vagyok, de nem tud rám úgy nézni (nincs senkije, de nyilván van más, aki érdekli).
Úgyhogy megbeszéltük, hogy nem beszélünk, igyekszem tartani magam ehhez.
Persze azért bánt meg minden, de hát ez van.
Az utóbbi időben rettenetes a lelkiállapotom, valahogy minden összejött, étvágyam sincs hetek óta, motivációm sem felkelni.
Már arra is gondoltam, hogy terhes vagyok, csak hogy teljes legyen a katasztrófa (késik 3 napja).
Szeretném helyrehozni a dolgokat a párommal, de ansyira tudom, hogy megint megígér mindent, aztán megint minden apróságon balhé lesz, hogy már belefáradtam :(
Ha nagyon akarjuk, még felhozzuk a Titanicot is, aztán végül is hátha jó lesz még.
Vagy nem.
Tegyél mindannyiunknak egy szívességet, és dugd fel magadnak a gerincedet!
Ezen mit akarsz helyre hozni?
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!