Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyre lehet hozni a megtépázott bizalmat?
Konkrét megcsalás nem történt. Egy összeveszés alkalmával egy buliban kötött ki, ott egy csaj nyomult a haverjára, akinek szintén van barátnője így ő elküldte, viszont párom bejelölte, pár szót beszéltek, de szemmel láthatóan a lányt nem ő érdekelte.
Ezt persze utólag tudtam meg. Most ott tartok, hogy hiába szeretem, félek, hogy a bizalom végleg elveszett. 5 hónapja vagyunk együtt, elég friss kapcsolat.
Valaki hasonló szituban? Tisztában vagyok vele, ha a csaj benne van, akkor nyilván ő is. Azóta esküdözik. Ez kb 3 hete volt. Ő 27, én 26.
Ez egyébként kétoldalú.
Legközelebb a párodra koncentrálj, az eszed rajta járjon ne pedig más pasikon.
A féltékenység abból alakul ki, és azért feltételezi az egyik a másikról, mert maga is megtenné!
Egy biztos, sem egy face bejelőléstől, de még esetleg egy tánctól sem esett senki sem teherbe!
Szóval miléyen bizalomról beszélsz itt nekünk?
"Tisztában vagyok vele, ha a csaj benne van, akkor nyilván ő is."
Ezt te gondolod, vagy ezt ő mondta? Konkrét információ eddig annyi van az ügyről, hogy bejelölt valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!