Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elnyerni egy üldözési mániás, betegesen féltékeny ember bizalmát?
Rám is jellemző ugyan a féltékenység, de ilyen szinten soha nem éreztem magamban.
Azt mondta a párom, hogy legszívesebben magához láncolna, akart már venni webkamerát az albérletünkbe, szívesen rakna nyomkövetőt a mobilomra, meg kémprogramot a gépemre, mert folyamatosan attól tart, hogy megcsalom őt.
Bunkó válaszokra nem vagyok kíváncsi, inkább csak arra lennék, hogy hogyan lehetne megértetni vele, hogy soha nem csaltam meg, és nem is terveztem? Egyszerűen nem menne. De nem hiszi el nekem.
22N
Hogyan magyarázod el a beteg embernek hogy beteg?
Sehogyan. Ha o maga nem akarja felismerni, es kezeltetni magat, akkor sehogy.
24 éves. Az exe megcsalta, és valószínűleg amiatt alakult ez ki nála.
Tudja magáról, hogy beteg. :/
Értem, tudja magáról, hogy beteg.
Jár pszichiáterhez vagy pszichológushoz? Segít ez rajta?
Ha hajlandó a változásra, akkor van remény. Ha beismeri, hogy ez probléma, akkor egy nagy lépést már meg is tett a gyógyulás elé.
(Remélem, most senki sem böfögi be, hogy semmit sem tudok a mentális betegségekről - mert úgy, hogy én is szenvedek egyben, úgy érzem, hogy tudok mit mesélni.)
22/N
Jár pszichológushoz vagy pszichiáterhez?
- ha igen: támogatnám, viszont NEM lennék hajlandó engedni a beteges dolgainak, szóval szó se lehetne nyomkövetőről meg hasonlókról, mert utána természetesnek venné, és sose javulna.
- ha nem: otthagynám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!