Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elnyerni egy üldözési mániás, betegesen féltékeny ember bizalmát?
Rám is jellemző ugyan a féltékenység, de ilyen szinten soha nem éreztem magamban.
Azt mondta a párom, hogy legszívesebben magához láncolna, akart már venni webkamerát az albérletünkbe, szívesen rakna nyomkövetőt a mobilomra, meg kémprogramot a gépemre, mert folyamatosan attól tart, hogy megcsalom őt.
Bunkó válaszokra nem vagyok kíváncsi, inkább csak arra lennék, hogy hogyan lehetne megértetni vele, hogy soha nem csaltam meg, és nem is terveztem? Egyszerűen nem menne. De nem hiszi el nekem.
22N
Hogyhogy minek?
Mert ezt leszámítva mindent szeretek benne.
Én se értem, hogyan lehet ezt "leszámítani". Sértő, megalázó, lábtörlő kapcsolat- azt meg te nem nagyon érted, azt se, hogy életveszélyben vagy...
Nyugodjál békében.
24:
Nekem is vannak mentális problémáim, csak kicsit más jellegűek, szóval átérzem a helyzetét nagyon is.
Egyébként amiket feltettél kérdéseket, azok stimmelnek mind.
Közösek a céljaink, nagyon hasonlóan gondolkodunk a családról, ugyanannyi gyereket szeretnénk, ugyanúgy képzeljük el a munkát és a házimunka megosztását is, a családjaink kedvelnek minket, a tanulással igazából egyikünknek sem volt problémája, mármint meglettek a tárgyaink és hasonlók, bár tény, hogy sokszor voltunk stresszesek vagy idegesek egymás miatt.
Szeretem a jellemét, hasonló az érdeklődési körünk, vannak közös hobbijaink, és fél éve együtt is lakunk.
Nyilván nem tökéletes egy kapcsolat, de én úgy gondolom, hogy összeillünk. És pont emiatt szeretném, ha bízna bennem.
#27, hát ti csak ne akarjatok gyereket, úgyis túl van már terhelve az ország genetikailag!
Én is megértem a pasi álláspontját, összekerült egy olcsó, alja ribivel, aki lényegében bárhol, bárkinek széttárja, ki mit akar -ezért szerel feel gps-sel. De még az idén be fog építeni egy mikrofont is a seggedbe, mert az a tutti.... miféle apa lenne ebből?
Tudjam hogy beteg, és nem kezelteti agát, hanem mérgezi inkább a saját, a te életedet, gondolom, még pár más emberét is - és gyerekeket akar, hogy őket is roncsolhassa?
Nem fog bízni benned- sem, soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!