Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van még esély helyre hozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még esély helyre hozni?

Figyelt kérdés
Volt egy kapcsolatom 3évig tartott.Elváltak útjaink.Nehéz volt,nagyon szerelmesek voltunk(és vagyunk is mai napig)Azóta eltelt sok év kapcsolatban élünk mind ketten neki is született gyereke nekem is.Mai napig tartjuk a kapcsolatot.Ő sem boldog és én sem igazán a jelenlegi párunkal.Vágyunk vissza egymáshoz de nem tudom mekkora esélye lehet ìgy helyre hozni az életünket.Szerintetek van még jövője ennek a felállásnak?
2018. júl. 20. 16:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem értettem az ilyet soha...

Imádjuk egymást, mi vagyunk egymás lelkitársai... akkor miért mentetek szét mégis?

Ez pedig az abszolut katasztrófa, hogy a ti meggondolatlanságotok miatt szenvedjen még 2 felnőtt és gyerekek.

Minek házosodtatok meg, minek született gyereketek, ha nem a házastársatokba voltatok szerelmesek, ha egymás után vágyódtatok...?

Én nem bunkózni akarok, de tényleg nem értem, hogy az ilyen kapcsolatok hogyan képesek felülírni egy családot....

2018. júl. 20. 16:59
 2/12 A kérdező kommentje:
Akkoriban sokat ivott és keveset volt itthon rá ment a kapcsolatunk.Azóta sokat vàltozott.Én sokáig haragudtam rá aztán rossz döntések sorozatai jöttek.Nàluk váratlanul jött a gyerek szépen mondva.Az èn kapcsolatom pedig mára már "elmérgesedett".Persze ez nem ok két családot szétbombàzni de az sincs előírva hogy boldogtalanul èljünk tovàbb és fogadjuk el azt ami van.
2018. júl. 20. 17:06
 3/12 anonim ***** válasza:
77%
A múltat le kell zárni méghozzá a ti esetetekben radikálisan. Minden kapcsolatot azonnal meg kell szüntetnetek egymással. Mintha nem is léteztetek volna. Írod mindkettőtöknek párja és gyereke is van. Innentől kezdve nem értem az egészet minek kellett gyerek, minek kellett másik pár? Rengeteg kérdés , amire te se tudod a választ . Ezt választottad, ha tudtátok, hogy ti egymásnak vagytok, akkor még az esküvők előtt ki lehetett volna hátrálni a dologból és újra egymáséi lettetek volna...erre még gyerekek is mindkét oldalról. FELELŐTLENSÉG, MEGGONDOLATLANSÁG, GYERMEKI ÉSZJÁRÁS és még sorolhatnám kb. mit gondolok erről az egészről. Így elrontottátok egy csomó ember életét , főleg, ha még össze is fogtok jönni netán. Szerintem mindketten szenvedjetek magatokba ti választottátok és ne húzzátok bele a családjaitokat ebbe.
2018. júl. 20. 17:07
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg ha mindketten komolyan gondoljátok egymással akkor ki kell lépni a mostani kapcsolatotokbol.. Csak a gyerek miatt nem szabad együtt lenni senkivel, gyerek úgy is lehet boldog ha nem együtt éltek és te is boldog leszel ha azzal lehetsz akit igazán szeretsz.. Nehéz lesz dönteni nagyon nehéz... De a boldogság mindenkinek jár
2018. júl. 20. 17:12
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem voltunk és nem is vagyunk házasok de ez a lényegen nem vàltoztat.Köszi a vàlaszokat.
2018. júl. 20. 17:13
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én amondo vagyok h nem kell ülni a szarban gyerek miatt se én se ültem,fogtam magam és tettem a magam a boldogságomért,és férfit kerestem,a herém helyétt. Igaz nem volt tőle gyerek mert erősen védekeztem amiről nem tudott,mert nem tőle akartam gyereket.. De sose értem h egyesek miért élnek 10 20 évig ilyen pocsolyákban és fujkodnak arra akik tényleg jol élnek,meg otthon megkjátszák a családot közbe szeretőznek,vágyakoznak másra. Ki kell várni a jot,a lovunkat és nem szamargolni mert jobb mint a semmi alapon, és nem kell visszahuzni aki lépne, se leköpni,mert volt merszük kilépni a saját pocsolyájukból.
2018. júl. 20. 17:18
 7/12 anonim ***** válasza:
Akkor azt a részt húzd ki a mondandóm annak ellenére ugyanaz marad, amit kiemeltem nagy betűkkel.
2018. júl. 20. 17:19
 8/12 anonim ***** válasza:
De amúgy így a hozzászólásoddal kiegészítve én ezt látom külsősként: Volt egy párod akit szerettél, de alkoholista lett , megromlott a kapcsolatotok és belemenekültél egy másikba, ahol jött a nem tervezett gyerek, tehát csöbörből vödörbe estél. Ott is megromlott a kapcsolatod és most mennél vissza a régi megjavult alkoholista párodhoz, akinek szintén sikerült összehozni gyereket valakivel. Ez a történet egyre rosszabb komolyan. Most már ezekután azt mondom csavarjátok meg az egészet és jöjjetek össze újra ezzel a volt barátoddal :D Hajrá (egy volt alkoholista soha sem fog megjavulni, azért ez kalkuláld bele a közös jövőtökbe!).
2018. júl. 20. 17:31
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem alkoholista csak szeretett bulizni,inni és nem tudott viselkedni.Már évek óta nem iszik úgy hogy de igen megtud változni.A jelenlegi páromnak nem azért szültem gyereket mert nem szerettem és nem becsúszott gyerek.Én sem tudhattam előre hogy előszeretettel fogja végig nézni hogy nevelgetem a gyerekünket akit elméletileg ő is vállalt.Még is így lett,és hidd el rá tud menni egy kapcsolat.Mikor szükséged lenne segítségre de nem számíthatsz a saját párodra.
2018. júl. 20. 17:44
 10/12 anonim ***** válasza:
Én nem oktatni akarlak , de ezeket mind te választottad az élet ilyen. Nem , mindig a jót adja, ezért kell megfontoltabbanak lenni és előre gondolkodni. Például én sem mai gyerek vagyok, de én nagyon jól tudom magamról, hogy nem tudok egy nő mellett megmaradni, ezért én nem is tervezek senkivel komoly kapcsolatot, mert tudom, hogy megbánnám, tehát már előre gondolkodok, hogy ne magammal és mással csesszek ki. Csak gondolkodni kell felnőtt fejjel. Én értem, hogy jöhet menetközben olyan dolog, ami megváltoztat mindent, de egy gyerekvállalás az baromi nagy felelősség és azt nagyon át kell előre rágni és a párodban 101%-ig biztosnak kell lenned, mielőtt vállaljátok. Én, mindig észszerűen és reálisan látom a helyzetet és ami kisül belőle így azonnal megtudom hozni a megfelelő döntéseket, amiket később nem bánok meg.
2018. júl. 20. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!