Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van még esély helyre hozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még esély helyre hozni?

Figyelt kérdés
Volt egy kapcsolatom 3évig tartott.Elváltak útjaink.Nehéz volt,nagyon szerelmesek voltunk(és vagyunk is mai napig)Azóta eltelt sok év kapcsolatban élünk mind ketten neki is született gyereke nekem is.Mai napig tartjuk a kapcsolatot.Ő sem boldog és én sem igazán a jelenlegi párunkal.Vágyunk vissza egymáshoz de nem tudom mekkora esélye lehet ìgy helyre hozni az életünket.Szerintetek van még jövője ennek a felállásnak?
2018. júl. 20. 16:55
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Persze értem:)
2018. júl. 20. 18:02
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon rossz helyzetben vagy. Sajnálom.

Én is voltam hasonlóban, de nálunk a józan ész döntött.

Tiniszerelem volt a miénk. 3 évig voltunk akkor mi is együtt, de nagyon martuk egymást. 1000x megbántottuk egymást, volt hogy szóban, de volt hogy fizikailag is.

Egy "bunyó" után, aminek csonttörés lett a vége, akkor közösen döntöttünk úgy, hogy ez így nem jó, nem mehet tovább.

Halálosan szerettük egymást. Ez a szó szoros értelembe vett szerelem volt.

Külön helyen folytattuk, én elkerültem egyetemre, ő másik városba, sosem találkoztunk. facebook megjelenése után ismerősök voltunk, de ennyi. Nem leveleztünk. Mosolyogtunk egymás családi képein :) Örültünk, hogy boldog a másik.

13 év után azonban találkoztunk egy iskolai rendezvényen. Mikor megláttuk egymást mindketten lefagytunk. Odamentnük, üdvözöltük egymást, bemutattuk a másikat a családnak, gyerekeknek.

Az este hátralévő részét szemezgetéssel és kóbor mosolyokkal töltöttük. Mindkettőnkben fellobbant a láng.

1 hét múlva a facen írt egy levelet, hogy hazalátogat. egyedül.

sokáig tűnődtem rajta, hogy találkozzak e vele, de nem tettem. A férfjem egy imádnivaló ember, nagyon jó apa, köztünk már rég nincs vonzalom, de tiszteljük egymást.

6 hónapon keresztül írogatott, de nem válaszoltam neki.

1 év múlva egy munkahelyi konferencián ott volt ő is. Egy hétvégét együtt kellett hogy töltsünk. Kiderült, hogy ő is a cégnél dolgozik már 4 éve. Akkor sokat beszélgettünk, mesélt magáról, a gyerekeiről, a szerelméről. Tudta hogy miért nem válaszoltam. Tudta hogy mi a helyzet velünk. Hogy bármikor egymásnak tudnánk esni.

A hétvége után abban maradtunk, hogy nem kísértsük a sorsot. Nem írtunk egymásnak.

Fél év múlva újra találkoztunk egy céges rendezvényen. Mindenki elegánsba. Beszélgettünk, és szeretném az italra fogni, de egymásnak estünk.Életem legrosszabbja volt. mindkettőnk fejében ott voltak a gyerekek arcai, a megcsalt házastársak szavai... Nem érte meg! Egy cseppet sem. Szép volt egykor, jó volt, de vége. nem véletlenül léptünk tovább. Túl egyformák voltunk, n em működött. Ismertem minden mozdulatát, minden gondolatát. Tudtam hogy őt is ki fogja készíteni a cselekedete.

Az eset után rám szörnyű bűntudat települt. Töröltem ő facebookról, felmondtam a munkahelyemen és nagyon hosszú depresszió nehezedett rám.

miután kiebickéltem a depiből a férjem elém állt, és közölte, hogy megcsalt. Elmondta hogy szerelmes, de nem tud dönteni. Én is elmondtam neki.

Viharos időszak következett.

1 évig tartott, amíg újra egymáshoz tudtunk érni.

Sokan nem tudták volna ezt megtenni, de mi igen. Életünk legjobb döntése volt, hogy a férjemmel adtunk egymásnak még egy esélyt.

Elhidegülésnek nyoma sincs. Imádjuk egymást. Sokan azt mondanák, hogy de mi lett a bizalommal? Jobb, mint volt. Túl sokat vesztenénk, ha szélnek eresztenénk egymást.

Én csak azért hagyom itt neked a történetemet, hogy tudd, nem éri meg! Az érzelmek, az emlékek föléd kerekednek, de már nem azok vagytok, akik voltatok.

Próbáljátok meg rendsbehozni a házasságotokat! Ne a könnyebb utat válaszd! Ne sodródj! Döntésekkel rendelkezel, saját szuabad akarattal!

Csak úgy cselekedj, hogy utána még hosszú-hosszú éveken át tükörbe tudj nézni!

Én sokáig nem tudtam. de persze nem vayunk egyformák..

2018. júl. 20. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!