Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy "benyújtják a számlát"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy "benyújtják a számlát" nektek egy nap, attól nem féltek?

Figyelt kérdés

Aki megcsalta már a társát, nem tart attól, hogy a karma/sors/Isten, kinek, mi, ki miben hisz, benyújtja a számlát valamilyen formában nektek?

Például halálos betegség, baleset, anyagi csőd, vagy hogy életetek egy pontján titeket is cserbenhagy valaki, akit szerettek?

Lehet, hogy pár nap múlva, lehet, hogy évek vagy évtizedek múlva, de valamilyen formában törleszteni fognak, és megbünhődtök?

2018. nov. 26. 08:25
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
27%

6-os vagyok: amikor hűséges vagyok, akkor sem azért vagyok az, mert félek a következményektől. Ha már csak a félelem tart valaki mellett, az nem hűség. Ha csak azért nem csalsz meg valakit, mert félsz, hogy a sors/karma/Isten/nevezzük bárminek idővel megtorolja, akkor te sem vagy semmivel sem jobb ember, mint én, aki elintézem ezt a magam lelkiismeretével, és nyugodtan élek tovább boldogan. Ha engem fognak megcsalni, elhagyni, nem fogom azt gondolni, hogy ez amiatt van, mert én megtettem már mással ezt korábban, minthogy már azelőtt is megcsaltak/elhagytak, hogy valaha ilyesmire vetemedtem volna.

És egyébként köszönöm kérdésed, pompásan kontroll alatt tudom tartani az életem felsőbb hatalom nélkül is. Nem tudom, a fejedben hogy él egy megcsalás/elhagyás, de nálam egészen biztosan nem arról van szó, hogy képtelen lettem volna másképp viselkedni. Saját döntésem volt, hogy megcsaljam az exem, nem ismeretlen, misztikus sors játéka.

2018. nov. 26. 09:12
 12/47 A kérdező kommentje:

utolsó: ne légy nagyképű! balgaság azt hinni, hogy az életedet teljes mértékben te uralod.

akkor minden úgy történne és akkor, ahogy te szeretnéd.

ezt még a világ legmenőbb koponyái, tudósok, művészek, közéleti személyek is elismerik és vallják, függetlenül a vallástól, hgy nem ők irányítják a saját életüket teljes mértékben.

"Ha már csak a félelem tart valaki mellett, az nem hűség."

Ebből látom, hogy baromira nem érted, miről beszélek.

Szó nincs arról, hogy minndenáron maradj a párod mellett.

Arról van szó, hogy ha nem működik, légy fair, zárd le vele, de ne csald meg.

Senki nem mondta, hogy maradj vkivel, akivel már nem jó.

És éppen azt tartom durvának, hogy edig a legtöbb ember nem jut el, hogy ha nem működik, akkor legyen jó fej, zárja le, lépjen i és csak utána legyen új párja, de ne csalja meg a társát.

2018. nov. 26. 09:17
 13/47 anonim ***** válasza:
0%

Még egyszer, ilyenekben nem hiszek.

Olyan dolgokat és folytatólagosan követtem el, akiket törvényeink is büntetnek. Megcsalás is jóval tiz felett történt részemről. Vagy is, tiz feletti különböző emberrel. Soha egy pillanatra nem éreztem, hogy a sors, vagy bármi is büntetett volna érte. A tövény sem, mivel soha semmi nem derült ki. A megcsalások sem.

2018. nov. 26. 09:19
 14/47 anonim ***** válasza:
100%
Benyújtja. Látom a volt barátomon aki szinte hajléktalan lett.
2018. nov. 26. 09:25
 15/47 anonim ***** válasza:
76%

# 13

Szóval több mint 10 akkalommal megcsaltad a párodat... hehe, lesz még ennek böjtje, figyeld meg.

Én értem, hogy miről szól ez a kérdés, és azt vallom, hogy igenis létezik egy felsőbb igazságszolgáltatás, csak sokan nem rakják össze a kirakóst és ahhoz is buták, hogy felismerjék az ok-okozatot.

Az exemmel is történtek az elmúlt 2 évben érdekes dolgok.

Amire lehet mondani, hogy csak úgy történtek, de szerintem minden mindennel valamilyen módon összefügg, véletlenek nincsenek.

Megcsalt, kidobtam, a szeretője terhes lett, de elvetélt, vállalkozni akart, de arra nem kapott támogatást, az apja agyvérzést kapott, lebénult, az anyja már akkor sem élt, mikor mi összejöttünk, így exemnek kell a tatát ápolni, mert nincs lóvéja ápolót felvenni.

Na, erre lehet mondani, hogy szerencsétlen véletlenek láncolata és semmi köze az ellenem elkövetett szarságaihoz... de a lényeg, hogy azért elég rendes szívás neki azóta az élet, teljesen mindegy, mi okból.

2018. nov. 26. 09:27
 16/47 A kérdező kommentje:

"Megcsalás is jóval tiz felett történt részemről"

Erről van szó!!!!

Ez a manus 10 alkalommal gondolta azt, hogy megteheti, amit tett, mert se törvény, se semmiféle Isten, karma, sors nem szab neki határt, lelkiismerete, erkölcsi skrupulusai pedig nincsenek.

Ha kiderül, hogy HIV pozitív vagy, ne lepődjél meg.

2018. nov. 26. 09:32
 17/47 anonim ***** válasza:
88%

Én az összes nőmet megcsaltam. Aztán találkoztam a feleségemmel. Nála éreztem először, hogy hozzá hűséges tudok és akarok maradni. Megkértem, hogy költözzön hozzám (kb 2000 km). Erre ő azt felelte, hogy ekkora áldozatot egy kapcsolatért nem akar hozni, mert azok úgyis mindig csúnyán, megcsalással végződnek. Akkor jöttem rá, hogy az addigi viselkedésem hozzájárult az ő világképének a kialakulásához, amiatt most én szívok, mert mindennél jobban akartam, hogy egy pár legyünk.

Végül egy lakással és egy autóval sikerült hazacsalogatni, amit neki vettem. Ez volt a tanulópénz, amit a szemétségemért fizettem.

(Nem, nem golddigger a feleségem, hanem egy okos nő. Előtte és azóta is van saját pénze, a randikon mindig felesbe fizetünk, stb.) Azóta jobban figyelek a karmámra, vagy ha valakinek ez túl ezoterikusan hangzik, nevezzük pillangó hatásnak, mert ez egy létező jelenség. A cselekedeteink, bármilyen jelentéktelennek tűnnek, alakítják a világot magunk körül.

2018. nov. 26. 09:45
 18/47 anonim ***** válasza:
29%
A saját ballépéseidet elemezgesd kedves kérdező. Vagy ahhoz nincs bátorságod?
2018. nov. 26. 09:47
 19/47 A kérdező kommentje:

"A cselekedeteink, bármilyen jelentéktelennek tűnnek, alakítják a világot magunk körül."

ez így van, és a Pillangóhatás c. filmet bárki nézze meg, ez egy létező elmélet, nem baromság.

2018. nov. 26. 09:47
 20/47 A kérdező kommentje:

# 18

Én nem csaltam meg, nem vertem át senkit.

Szoktam gondolkozni, neked is ajánlom.

Egy-egy témáról nemcsak azért beszélünk, mert érintettek vagyunk, hanem mert a világról van véleményünk, használjuk az agyunkat.

Tegnap egy barátommal híres táncosokról beszélgettem, holott nem tudok táncolni, de attól még diskurálunk, állást foglalunk, tájékozódunk.

2018. nov. 26. 09:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!