Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fotózta le a számlát?
Valamelyik nap képeket nézegettünk a párom telefonjában. Az első randis képeink között le volt fotózva az éttermi számla, pontosabban a végösszeg. Hirtelen nem tudtam mit reagálni.
Vajon miért fotózta le akkor?
:DD
Hugomtol az egyik exe visszakert szakitasnal kb 70K-t, amit elvileg rakoltott x ido alatt. (Mozi, kaja stb) Mert vezette kulon. Nehogy te is igy jarj :D
Most lehet, hogy hülyeséget mondok, de: ezt miért nem kérdezed meg tőle?
Mi nem vagyunk gondolatolvasók. Nekem ötletem sincs, miért fotózhatta le, ha nagyon merész tippet kellene mondanom, akkor azt mondanám, hogy valamiért anyagi kérdésekben bizalmatlan volt veled szemben, de hogy ebben miért segít neki a számla fényképe, azt nem tudom. Szerintem más sem tudhatja, csak és kizárólag egy ember: a párod.
LOL
Jó választásnak tűnik a párod, nem zsugori egyáltalán :D
Hát, sok minden eszembe jut, de ebből egy sem túl jó. Én megkérdezném tőle. Egyébként két dolog jutott kapásból eszembe: 1. meg akarja mutatni valakinek, pl. haveroknak, hogy mennyit költött a csajra, 2. elővigyázatos, hogy ha mégsem jönne össze a fejedhez vághassa. Vannak ilyen pasik, vigyázz, találkoztam már ilyennel. Úgy gondolta, hogy mivel vett nekem egy 900 Ft-os kávét meg egy 300 Ft-os vizet, már tartozom neki minimum egy sz*pással.
De mondom, kérdezz rá!
Lefotózta a számlát? Miért nem tette el inkább a nyugtát? A te alfahímed egy géniusz:
:DDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!