Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalás esetén az élet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás esetén az élet hogyan egyenlíti ki a számlát?

Figyelt kérdés
Írnátok példát? Mindig van "kompenzáció"?
2016. máj. 11. 12:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
66%
Dehogy van, csak ràfogjàk.
2016. máj. 11. 12:13
 2/12 anonim ***** válasza:
78%
Nem kell kiegyenlíteni... a megcsalóknak pont elég "büntetés" az, hogy képtelenek megélni a teljes bevonódást, azt az érzelmi többletet, amit egy teljes értékű párkapcsolat nyújt. A megcsalás csak tünete annak, hogy alapból szívás az életük.
2016. máj. 11. 12:22
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Tök érthető ha haragszol a párodra, és ezért kívánsz neki rosszat. Ennek ellenére max abban bízhatsz, hogy a lelkiismeretét kínozni fogja a tette.
2016. máj. 11. 12:22
 4/12 anonim ***** válasza:
79%

Akkor van, ha te csinálsz, én így tettem, visszaédesgettem magamhoz, majd 2-3 hónapig minden rendbe volt, utána nagyon szerelmes lett belém. Persze csaltam fűvel-fával. Nem tudott róla.

Közben én találkoztam egy normális lánnyal, aki meghallgatott, normális volt. Összejöttünk, és kiraktam az exemet.

Nem nagyon kapott levegőt, nagyon ideges volt, és magába zuhant, aztán még írt párszor és mindenért engem vádolt.

De én úgy menetem vissza hozzá, hogy vissza adom neki, valahogy. Hogy találtam mellette egy tündéri nőt, aki hasonló cipőben járt, az már más kérdés.

2016. máj. 11. 12:25
 5/12 anonim ***** válasza:
79%

Ja és annak, akivel csalt egy szép üzenetben meg is köszöntem a közreműködést.

Az se kapott levegőt. :D

2016. máj. 11. 12:26
 6/12 90-ben született F.. ***** válasza:
51%

A bosszú kicsinyes és gyerekes. Te is lesüllyednél arra a szintre, nem éri meg. Egy értelmes felnőtt ilyet nem csinál.

Az élet pedig nem egyenlít ki minden számlát, viszont minden okkal történik. A legkisebb 'ok' itt az, hogy rájöttél nem hozzád való. Nem fogsz rá több időt pazarolni és ennek köszönhetően lesz esélyed megtalálni azt a férfit/nőt, aki tényleg illik hozzád.

2016. máj. 11. 12:28
 7/12 anonim ***** válasza:
Nincs karma.
2016. máj. 11. 12:33
 8/12 A kérdező kommentje:
Nekem jobb lett az életem.De nem látom,h ők mit tanultak az esetből,boldogok.Nem vagyok bosszúálló.
2016. máj. 11. 12:34
 9/12 anonim ***** válasza:
Nincs. Csak sokan így értelmezik, mert úgy könnyebb.
2016. máj. 11. 12:34
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

A 2-s válaszadóval értek egyet.

Le lehet pontozni nyugodtan, de legalább értékeljétek azt, hogy őszinte vagyok. Én is csaltam meg a volt páromat, de az egész "kompenzáció" az egészben az, hogy képtelen vagyok bárki iránt is elköteleződni érzelmileg és átélni mindazt, amire a szerelmes hölgyek képesek. A hiba velem van ez tény, de ennél nagyon büntetés nem kell.

20l

2016. máj. 11. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!