Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás esetén az élet hogyan egyenlíti ki a számlát?
Akkor van, ha te csinálsz, én így tettem, visszaédesgettem magamhoz, majd 2-3 hónapig minden rendbe volt, utána nagyon szerelmes lett belém. Persze csaltam fűvel-fával. Nem tudott róla.
Közben én találkoztam egy normális lánnyal, aki meghallgatott, normális volt. Összejöttünk, és kiraktam az exemet.
Nem nagyon kapott levegőt, nagyon ideges volt, és magába zuhant, aztán még írt párszor és mindenért engem vádolt.
De én úgy menetem vissza hozzá, hogy vissza adom neki, valahogy. Hogy találtam mellette egy tündéri nőt, aki hasonló cipőben járt, az már más kérdés.
Ja és annak, akivel csalt egy szép üzenetben meg is köszöntem a közreműködést.
Az se kapott levegőt. :D
A bosszú kicsinyes és gyerekes. Te is lesüllyednél arra a szintre, nem éri meg. Egy értelmes felnőtt ilyet nem csinál.
Az élet pedig nem egyenlít ki minden számlát, viszont minden okkal történik. A legkisebb 'ok' itt az, hogy rájöttél nem hozzád való. Nem fogsz rá több időt pazarolni és ennek köszönhetően lesz esélyed megtalálni azt a férfit/nőt, aki tényleg illik hozzád.
A 2-s válaszadóval értek egyet.
Le lehet pontozni nyugodtan, de legalább értékeljétek azt, hogy őszinte vagyok. Én is csaltam meg a volt páromat, de az egész "kompenzáció" az egészben az, hogy képtelen vagyok bárki iránt is elköteleződni érzelmileg és átélni mindazt, amire a szerelmes hölgyek képesek. A hiba velem van ez tény, de ennél nagyon büntetés nem kell.
20l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!