Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás esetén az élet hogyan egyenlíti ki a számlát?
Hát, nem hinném, hogy mindig lenne, de én a saját életemben tapasztaltam ilyeneket.
Az egyik ilyen esetben az illetőt az utánam következő nője csalta szarrá. Semmi közöm nem volt a dologhoz, nem is érdekelt már, de jól kiröhögtem, mikor megtudtam.
Másik esetben egy későbbi nője csalta szanaszét, miután összeköltöztek. Ráadásul voltak bizonyos körülmények, ami miatt nem tudta kitenni a csajt, így fél évig úgy aludtak egy ágyban, hogy a csaj előtte mással élt szexuális életet. Erről se tudtam, csak utólag. Itt még plusz, hogy a szülők folyton piszkálták exemet, meg párját, hogy hát, az a csaj nem épp én, és nem igaz, hogy elrontotta az életét, mikor tönkretette a kapcsolatunkat. És hasonló dolgok... nem irigylem szegényeket, borzalmas lehetett ezeket átélni. De tény, hogy nekem elégtétel volt.
Harmadik esetben az utánam következő csaj nem kevés pénzzel húzta le, majd kirakta. Szintén 0 közöm volt az egészhez.
Kompenzáció abban az esetben van szerintem, mikor határozottan az egyik fél rontja el a kapcsolatot, és ezt a rossz felfogást, életvitelt tovább is folytatja, mert ezzel bevonzza az ilyen helyzeteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!