Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Olyan nők beszámolói érdekelne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan nők beszámolói érdekelnek, akik megtudták, hogy testileg és/vagy érzelmileg megcsalták őket. Milyen volt ezzel szembesülni, el tudnátok mesélni annak a napnak a történéseit, amikor rájöttetek?

Figyelt kérdés

#szembesülés #megcsalva lenni
2018. nov. 11. 11:39
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
10. de mi lett a sztori vége? megbocsátottál neki?
2018. nov. 11. 12:50
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Volt pár nagy beszélgetésünk, de elváltunk. Ő azóta is egyedülálló és züllik.
2018. nov. 11. 12:59
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Automatikus bejelentkezésen hagyta a gépemen a skype fiókjat véletlenül. Mig azon dolgoztunk (tam) hogy helyrehozzuk a kapcsolatunkat, ő mindig próbálkozott (másnál). Külföldön voltam mikor olvastam a levelezését a nővel, a házunkba hivta éjszakára. Végigbőgtem a délutánt, másnapra leszartam az egészet és eldöntöttem végleg vége.

1,5 hónapra ra találtam meg életem Szerelmét, ex azóta se birt belenyugodni :-)

2018. nov. 11. 16:54
 14/17 A kérdező kommentje:

# 13

durva, sajnálom...de gratula az újrakezdéshez.

2018. nov. 11. 17:25
 15/17 anonim válasza:
100%
Szia. Nálunk érzelmi megcsalás történt. (vagyis testi kapcsolatról nem tudok :D) Nagyon rosszul jöttünk ki egymással azokban az időkben... Sok volt a probléma mindkettőnk családjában is, meg tényleg minden szar össze jött, és úgy nézett ki h a kapcsolatunk a végét járja.. Akkor kezdett gyanús lenni, amikor elkezdte dugdosni a telóját, ha arra mentem be zárta a beszélgetést, többet járt el otthonról mint addig.. Egyik éjszaka későn értünk haza, ő ki dőlt egyből, nagyon fáradt volt, és hajnalba kelt dolgozni, én meg úgy döntöttem bele kukkolok a telójába. És igazam lett. Így szerelmem, úgy életem stb stb, volt ott minden. És pont azzal a nővel, akire valamiért már nagyon régóta pikkeltem.. Mielőtt össze jöttünk, előtte is a lánnyal voltak egy társaságban, meg nem is tudom megmagyarazni miért, de nagyon gyűlöltem talán már akkor megéreztem valamit.:D amikor ez történt, akkor 3 és fél éve voltunk együtt, tehát nem egy rövid kapcsolatról van szó. Na mindegy is, szóval elolvasgattam az üzeneteket, és úgy döntöttem hogy úgyis csak 4 óra van vissza hogy elmenjen dolgozni, amint elment, megfogom a cuccaimat és a kutyánkat, és költözök. Végig szenvedtem azt a 4 órát.. Szörnyű volt. Csak az járt a fejemben, hogy hogy tudott így átverni, ezt megenni velem, és ha ennyire szerelmesek egymásba r*hadjanak meg együtt.. Aztán eljött a reggel.. Párom felkelt, vittem neki kávét... sóval... :D nagyon dühös voltam, persze ő egyből észre vette, de én úgy döntöttem nem mondok semmit, aztán addig-addig, hogy már muszáj volt, elmondtam neki mit láttam, ugye jött a nagy veszekedés.. Nem ment el dolgozni, 4 órától, kb 10ig veszekedtünk, vagyis én,aztán végül úgy döntöttünk, hogy folytatjuk.. Elmondta, hogy kb másfél hónapja tartott ez a dolog, nem feküdtek le egymással (bár ezt tudtam, mert az előtt 3 hónappal volt egy műtétje, ami altájékon volt, és nagy nyílt sebbel járt... Tudtam h más előtt nem vetkőzött le..), de ez még rosszabb volt, mert nem az történt, hogy na valakivel lefekudt egyszer, aztán csá, hanem hetekig jól érezték magukat együtt, beszélgettek, elmentek kajázni, ha néha elment buliba, egy társaságba mentek stb.. Szóval nagyon nehéz volt ezt feldolgozni, most már 6 hónapja történt, azóta is nagyon teper, és bizonyítja, hogy mennyire szeret. Az tény, hogy sokkal jobb azóta a kapcsolatunk, nagyon jól elvagyunk, de ugye megbocsátani meg lehet, de elfelejteni nem. Sajnos azóta sem tudok benne teljesen megbízni, és olyan dolgokért féltékenykedem, hogyha jobban elhondolkozom rajta, még én is ki röhögöm magam.. Na most jó sokat írtam, remélem érthetően is, nincs kedvem vissza olvasni. Szép estét!
2018. nov. 12. 21:28
 16/17 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom miért jó neked olyan kapcsolatban maradni, ahol ezt megtehette veled a párod? De te biztos tudod, hogy miért maradtál. Mivel nincs meg a bizalom érthető módon már bennec teljesen, ezért nem is lesz könnyű folytatni. Pláne, hogy nem volt annyira korrekt, hogy magától vallja be ezt az érzelmi megcsalást, hanem te buktattad le. Úgy gondolod, hogy őszintén szeret téged, ha annak a másiknak szerelmet vallott?

Igen, van ez az udvarlási fázis, miután lebuknak, tepernek ezerrel, de ennek nem szabad felülni a céljuk az, hogy benn maradjanak a kapcsolatba és megbocsáss.

Mennyire lehet ez őszinte és mennyire önös érdekek motiválják?

Ezen gondolkozz el!

2018. nov. 13. 11:52
 17/17 anonim válasza:

2 hónapig bírtam még és utána vége lett.

2018. dec. 9. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!