Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan nők beszámolói érdekelnek, akik megtudták, hogy testileg és/vagy érzelmileg megcsalták őket. Milyen volt ezzel szembesülni, el tudnátok mesélni annak a napnak a történéseit, amikor rájöttetek?
Automatikus bejelentkezésen hagyta a gépemen a skype fiókjat véletlenül. Mig azon dolgoztunk (tam) hogy helyrehozzuk a kapcsolatunkat, ő mindig próbálkozott (másnál). Külföldön voltam mikor olvastam a levelezését a nővel, a házunkba hivta éjszakára. Végigbőgtem a délutánt, másnapra leszartam az egészet és eldöntöttem végleg vége.
1,5 hónapra ra találtam meg életem Szerelmét, ex azóta se birt belenyugodni :-)
# 13
durva, sajnálom...de gratula az újrakezdéshez.
Hát nem tudom miért jó neked olyan kapcsolatban maradni, ahol ezt megtehette veled a párod? De te biztos tudod, hogy miért maradtál. Mivel nincs meg a bizalom érthető módon már bennec teljesen, ezért nem is lesz könnyű folytatni. Pláne, hogy nem volt annyira korrekt, hogy magától vallja be ezt az érzelmi megcsalást, hanem te buktattad le. Úgy gondolod, hogy őszintén szeret téged, ha annak a másiknak szerelmet vallott?
Igen, van ez az udvarlási fázis, miután lebuknak, tepernek ezerrel, de ennek nem szabad felülni a céljuk az, hogy benn maradjanak a kapcsolatba és megbocsáss.
Mennyire lehet ez őszinte és mennyire önös érdekek motiválják?
Ezen gondolkozz el!
2 hónapig bírtam még és utána vége lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!