Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan nők beszámolói érdekelnek, akik megtudták, hogy testileg és/vagy érzelmileg megcsalták őket. Milyen volt ezzel szembesülni, el tudnátok mesélni annak a napnak a történéseit, amikor rájöttetek?
Érzelmileg lettem megcsalva. Flörtölt minden nővel, aki kicsit is bejött neki. Facebookon, élőben a szemem láttára és a hátam mögött a kolléganőjével.
Nagyon rossz volt szembesülni azzal, hogy ő ilyen ember. Beleolvastam az üzeneteibe és szembesítettem vele és közölte neki belefér a flört egy kapcsolatba és csinálhatom én is nyugodtan.
#4 Nem volt ebben semmi segítő, inkább számonkérő, hogy miért érdekel.
Ha nem tudsz érdemben hozzászólni, akkor inkább go, go.
A párommal másfél év után nagyon megromlott a kapcsolatunk, szakítottunk pár hétre, majd újra kezdtük. Nekem nem mondta volna el magától, a lány írt rám, hogy addig találkozgattak és elvileg le is feküdtek...
Iszonyúan rossz, olyan mintha kihasználtak volna, senkinek nem kívánom...
Én bomlasztom az oldal színvonalát? Na ne hülyéskedj!
Feltettem egy kérdést, te meg jössz okvetlenkedni meg okoskodni.
Nem mindegy neked, hogy miért érdekel?! Ez egy anonim fórum, senki nem tartozik senkinek elszámolással azért, hogy miért kérdezi, vagy miben segítene neki.
Az én dolgom. Kinek képzeled magad, hogy bevatkozol és minősítesz és számonkérsz? Mondom, inkább menj a kérdésem alól, mert csak a hangulatot kelted.
# 7
De utána együtt maradtatok, megbocsátottál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!