Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha belekeverednétek egy ilyen megcsalásos sztoriba?
A felismerhetetlenség érdekében: A megcsalja B-t.
Te tudsz róla, és az utóbbi időben eltávolodsz mindkettőjüktől emiatt... A-tól a hazugságok miatt, B-től azért, mert nem tudsz a szemébe nézni ezzel a ténnyel és nem akarsz neki hazudni, titkolózni előtte te is. Közben meg senkinek fogalma sincs róla, hogy te miért tűntél el kvázi az életükből.
Most itt akkor mi lenne a helyes lépés?
Nem jó belefolyni más magánéletébe, így is teszek, de ez így egyre rosszabb... Rossz ötlet morzsákat elhagyni, hogy B-ben felvetődjön a gyanú (nem kizárt, hogy tudja, csak nem vesz róla tudomást, ezt nem tudom), vagy tegyek úgy mintha mi sem történt volna?
Miért írod, hogy figyelmen kívül hagytam azokat a dolgokat amikor még konkrétan reagáltam is azokra?!
Ráadásul olyan ellentmondásos dolgot sem írtunk amit nem tudom honnan idézel. Olvasd el figyelmesebben amit írtam.
A kérdésed/kommented továbbra is énközpontú,mert azzal foglalkozol, hogy most rossznak tűnsz. Nem mindegy mit gondolnak ha egyszer tudod, hogy nincs úgy épp ellenkezőleg? Magadat akarod tisztàra mosni ebben a helyzetben pedig nem is vagy sàros.
66%-os, felesleges ennyiszer reagálnod, mert nem kimondottan a kérdésre reagálsz, csak kitérő dolgokat irogatsz továbbra is. A saját tapasztalati példádat akarod ide is belelátni, pedig köze sincs hozzá, szemmel láthatólag.
85%-osnak meg köszi ismét, mint írtam, nála láttam hasznas tanácsokat, köszi.
Én a helyedben beszélnék A-val, hogy tudok a dologról és nem akarok belefolyni a magánéletükbe, de morális okokból távolságot akarok tartanii. Szerintem A azonnal lapítani fog és megérti. B már necces, hmmm. Ha nem akarod beárulni A-t, akkor ha a magánéletük kerülne terítékre, udvariasan határolódj el a témától.
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!