Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mesélnétek nekem megcsalásos, lebukós, válós történeteket?
Mondok egy olyat, ahol a mai napig nem tudni, hogy lebuktunk-e.
Főiskolás voltam és a lány is. Egy nagyon bigott vallásos családból való és természetesen szüzen fog férjhez menni.
Ehhez képes a M-szigeten fényes nappal a padon úgy szopott, hogy sztem a futók kandi-kamerás felvételnek hitték.
Történt, hogy épp a lánynál dugtunk. Panel lakás, 1. emelet, délelőtt 10 óra körül. Családja dolgozni ment, mi pedig lógtunk a suliból. Döngetem a lányt, mikor halljuk a kulcs csörgését a zárban, az apja hazajött.
A bejárati ajtóval szemben volt a leányzó szobája, amin a panelokban is ismert ilyen színes törtüveg ajtó volt.
Én első lendületből felugrottam a lányról és odapattantam az ajtóba egy szál - keményen álló - fas.zban. Papa benyit hozzá azonnal és megkérdezi, hogy mit főzzön ebédre. Az ajtót rám hajtotta, de nem tudni, hogy látott-e.
Később söröztem párszor az apjával kettesben, de egyikünk sem hozta fel. Sztem amúgy ... nem tudom :)
Egyik kedvencem, anyuka úgy gondolta, hogy felrakja magát társkeresőre, keres magának valami ágyast. Csinált magáról képet, majd feltöltötte, de úgy tetszett neki a kép, hogy kirakta Facebookra is.A baj akkor kezdődött, mikor feltűnt az embereknek, hogy ott virít a képen a társkereső logója, ami automatikusan rákerül ilyenkor. Persze a barátnők hívták, csörögtek, írtak neki Facebookon. Amit megnézett a férj, mert az asszony épp bent volt a fogorvosnál. Tehát nem elég, hogy a képpel megbukott, de utána még azt is el tudta olvasni a férj, hogy riasztják a barátnők :D
Másik, pali be akart rakni estére filmet a laptopról, kivetítve a tvre. A csaja telefonon beszélt, ő meg megunta a dolgot, elkezdett netezni, aztán addig szarakodott, hogy elfelejtette, hogy a TV mindent mutat. Na az meg írt a szeretőjének, persze a barátnője végignézte :D
Én olyanról tudok, amikor csaj együtt élt az eléggé birtoklásmániás barátjával, és azért jól összegabalyodott a buliban egy olasz sráccal, és így később ment haza... emiatt kitalált egy sztorit, és felhívta az összes barátnőjét, hogy egyeztessék a fedősztorit... de volt ő is meg a barátnői is olyan hülyék, hogy csaj kitalált egy ilyen "baljósan susogtak este az úton a jegenyék"-féle túlmisztifikált kisregényt, és megmondta a hasonló értelmi képességű barátnőinek, hogy SZÓ SZERINT ugyanazt mondják, nehogy ellentmondjanak egymásnak, ha a srác felhívja őket... a srácnak kb. a 2. beszpélgetésnél leesett, hogy ez egy jól megszervezett kamu, egy keresztkérdésre meg simán elárulta vmelyik csaj az olasz "csődör" nevét is...
A többi sztori, amit hallottam, a klasszikus: csörög az asztalon az otthon hagyott telefon, ismeretlen női névvel (volt, ahol még hangpostát is hagyott), meglátta a nő a pasit a másik nővel...
Mi nem váltunk el végül,10 napig a haverjanal lakott,ezalatt rájöttünk hol rontottam el.Ujrakezdtuk,es ennek 6 éve,lekopogom,minden rendben ...
A csaj viszont sokat szemetkedett még utána is sokáig...
Aztán szult még 1 gyereket az elettarsanak...
A,nem dehogy!az volt a feltételem h szakít a nővel,és abbahagyja a pialast.Mindent megtett h jovategye.teloszamot stb lecsereltunk mind a ketten,stb
Rá kb2 evre hoztak ossze ezt a 3 . gyereküket,vszinuleg az anyagiak miatt,mert a nő nem dolgozott.De még a terhessege alatt is gonosz üzenetet írt nekem az iwiwen...
ID Extra csatornán megy egy dokumentum sorozat melynek a címe Hűtlenségem története.. érdekes, valódi megtörtént esetekről szól
Hogyan reagál egy becsapott szerelmes, mikor megtudja, hogy párja elárulta? A sorozat árulásokat, titkokat és hazugságokat mutat be, melyek miatt egy kapcsolat eljut a töréspontig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!