Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ismerkedéskor randikon tényleg előadtok kamu történeteket is?
Egy férfi ismerősöm mesélte csak úgy, hogy ő a randikon általában kamu történeteket is elő szokott adni. De nem csak úgy a hasára ütve, hanem ugyanazokat mindig és már annyira ki vannak dolgozva, hogy nem lehet megmondani igaz-e vagy sem.
-azt mondja a Balatonon nyaranta vízimentő szokott lenni (kamu)
-elmeséli hogy egyszer ki akarta rabolni egy cigány késsel, de ő lefújta gázspray-vel és megmenekült (igaz)
-érdeklik a nyelvek és jó bennük, szeretne világot látni és más kontinensekre is utazni amíg fiatal (kamu)
-nagyon imád utazni és az országban rengeteg városban vannak barátai, különböző helyeken, plusz van egy barátjának nyaralója a Balatonnál, úgyhogy rengeteget utazik és lakik tök ingyen más városokban (igaz)
-van valamilyen koktélkeverői OKJ-je és dolgozott már ebben, nagyon érdekli az éjszakai élet és vannak onnan ismerősei (kamu)
Szóval hogy színesítse az életét és több érdeklődést keltsen a nőkben, ezért kitalál még pár kamu történetet is az igaziak mellé. Azt mondja még sosem bukott le velük (több éves kapcsolatban sem), de ha mégis lebukna akkor sem baj, ha legalább a szexig eljutottak. Szóval kérdésem annyi, hogy férfiak általában ti is szoktátok színezni az életeteket?
Persze, én azt szoktam mesélni, hogy én játszottam Alain Quatermain-t a Sába királynő kincsében, és az oroszlán nem CGI volt.
26/F
1:
Olyan kamukra gondoltam amik azért hitelesek. Mint amiket én is írtam példaként, hogy a srác miket szokott hazudni. Nem kell a csillagokat lehazudni az égről, de lehet olyanokat mondani, amiktől azért nősz egy nőnek a szemében és mondom, növeli az érdeklődést vagy akár a vonzalmat irántad.
De hát ez mire való?
Annyira üres az élete, hogy ha arról mesélne mindenki betenné egy árvaházba?
Hazudni elvből gáz. Na meg előbb-utóbb úgyis belekavarodik.
"Salasso egyszer tökéletes önuralommal kifejtette Elizabethnek, hogy az intelligencia és a becsületesség összefüggenek - megfelelő intelligenciával előre láthatók a hazugság messzire ható következményei, a szellemi energiában fizetendő ár, amely a kezelésükhöz szükséges, és ezért jobb nem hazudni. "Ez az összefüggés az emberekre talán nem vonatkozik" - tette hozzá Salasso bántó tapintattal."
Ken MacLeod - Kozmonauták vára
Nem.
Volt 1-2 lány, akitől nem akartam semmit és kíváncsi voltam, hogy mennyivel nagyobb a sikerem, ha előadok pár kamut. Hát, nem lepődök meg, hogy az ismerőseid ezt csinálják. A kamu és látványos dolgokra jó pár nő könnyebben odaadja magát, mint valami értelmes és tartalmas sztorira.
Amikor megismerkedtem a párommal, úgy tudtam, hogy unalmas élete volt/van. Apránként, menet közben derültek ki egyre izgalmasabb részletek, és napról napra jobban tisztelem ezek miatt.
Ő nem kérkedett az életével, hanem élte. És ennek során annyi élményt és tapasztalatot halmozott fel, amit senki nem tud elvenni tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!