Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha fiúként a megcsalásos szakítás után két hónapja szinte minden éjszaka sírva alszom el, az nagyon gáz?
nem, nem gáz.
de ne feledd, hogy megy tovább az élet és lesz még jobb is.;)
Attól függ, meddig tartott a kapcsolat.
Ne süllyedj az önsajnálatba, mert az nem segít, hanem csak még lejjebb ránt.
Tedd rendbe magadban a dolgokat. Ha megcsalt a párod, annak oka volt. Nyilvánvalóan valami nem működött jól a kapcsolatotokban, valamit nem kapott meg, amit szeretett volna. Ezek a dolgok általában úgy történnek meg, hogy vannak előjelei.
Szerintem valamit félreértettetek.
Nem, normál esetben egy ember nem játssza el, hogy minden jó, amikor közben nem. De ha mégis megtenné, szerintem észre lehet venni azt, hogy valami nem stimmel. Egyszerűen csak érzed, hogy valami nem olyan, mint volt, nem olyan, mint kellene. Ez rengetegféleképpen megmutatkozhat: pl. elmaradnak az apró érintések, ölelések, nem olyan a szex, mint volt, ha valamit kérdezel, kitérő választ ad, vagy sunnyog, stb. Sorolhatnám napestig. Persze olyan is van - mert láttam már - hogy már tök egyértelmű, hogy a másik félrejár, de a párja nem akarja észrevenni a dolgot, mert fél a fájdalommal való szembenézéstől.
Igen, nyilván szólhatna a másik, ha valami nem jó neki, ez lenne a normális, de ez nem azt jelenti, hogy mindenki ilyen. Valamilyen szinten neked is foglalkoznod kellene vele, vagy azzal, ha látod vagy érzed, hogy valami nem olyan...
#4: nem, nem marhaság. Az a helyzet, hogy vannak olyan emberek, akik gyávák ahhoz, hogy odaálljanak a párjuk elé, és azt mondják, hogy figyelj, ez és ez nem tetszik nekem, tudunk-e rajta változtatni? Az ilyen emberek inkább kisunnyognak a kapcsolatból, esetleg olyan módon, hogy megcsalják a párjukat. Akkor úgyis borul minden, amikor kiderül és elkerüli azt a helyzetet, hogy kimondja, hogy részéről már nem működőképes a dolog. Más kérdés, hogy egy megcsalással lejáratja magát és a társának is fájdalmat okoz. Ha nem derül ki rögtön, akkor meg rágni fogja magát rajta, ami szintúgy érezhető és látható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!