Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tennétek, ha belekeveredné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha belekeverednétek egy ilyen megcsalásos sztoriba?

Figyelt kérdés

A felismerhetetlenség érdekében: A megcsalja B-t.

Te tudsz róla, és az utóbbi időben eltávolodsz mindkettőjüktől emiatt... A-tól a hazugságok miatt, B-től azért, mert nem tudsz a szemébe nézni ezzel a ténnyel és nem akarsz neki hazudni, titkolózni előtte te is. Közben meg senkinek fogalma sincs róla, hogy te miért tűntél el kvázi az életükből.

Most itt akkor mi lenne a helyes lépés?

Nem jó belefolyni más magánéletébe, így is teszek, de ez így egyre rosszabb... Rossz ötlet morzsákat elhagyni, hogy B-ben felvetődjön a gyanú (nem kizárt, hogy tudja, csak nem vesz róla tudomást, ezt nem tudom), vagy tegyek úgy mintha mi sem történt volna?

2018. nov. 10. 22:14
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

#10 Azért ez nem ilyen egyszerű, mint ahogy most ide felvázoltad a helyesnek tűnő forgatókönyvet. Kicsit összetettebb a dolog és nem barátságok ''sajnálatáról'' van szó.

Továbbá, mint írtam: ''nem kizárt, hogy tudja, csak nem vesz róla tudomást, ezt nem tudom''

Egyébként köszi neked is a választ!

2018. nov. 11. 14:29
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Alig bírtam visszakeresni a kérdésed,mert bár tegnap olvastam, még ma is eszembe jutott, hogy írnom kéne, így hát itt vagyok. Én voltam már mind a két oldalon és azt kell mondjam egyik sem rossz megoldás de a jobb àltalàban a nehezebb út, az az ha nem ütöd bele az orrod más dolgàba. Abszolút nem vagy "belekeveredett". Te magad akarsz belekeveredni. Az egész kérdésed "én én én" központú (persze làtom a jólelkűséged is), de ez a dolog nem rólad szól,engedd el.
2018. nov. 11. 19:58
 13/24 anonim ***** válasza:

Ha én lennék B, akkor elvárnám, hogy bármelyik barátom szóljon róla, hogy a párom megcsal. Kevésbé közeli baráttól, havertól, ismerőstől azért el nem várnám, de megköszönném, ha szólna. Ha A-val közös barátról van szó, akkor neccesebb a helyzet ... de ha megtudnám, hogy valaki tudta, de nem szólt nekem, esetleg még falazott is A-nak, akkor azt leírnám magamban, mint barátot.

Amúgy meg nem értem mi nem egyértelmű a helyzetben. Ha én lennék a te helyedben, részemről A-val való kapcsolatomnak vége lenne, megcsalókkal nem barátkozom. Akkor meg nem mindegy, hogy utána utálna, mert lebuktattam? Ha nagyon régi, nagyon közeli barát, akkor esetleg neki szólnék először, hogy emberileg szar alaknak tartom, és nem tisztességes, amit B-vel csinál, adnék neki egy esélyt, hogy ő mondja el.

Nézzük meg még azt az esetet, hogy ha B nem hiszi el, és én lennék a szemét alak, mert szerinte hazudok A-ról. Hát ha ennyire hülye, nem hiányozna nekem többé, az ő baja.

2018. nov. 11. 21:42
 14/24 A kérdező kommentje:

#12 De, sajnos bele vagyok keveredve, bármennyire is nem megy át ez a tény írásban, plusz nyilván értem, hogy legjobb szándékodból vezérelve hozod fel a saját példádat, köszi is, de...:

''Közben meg senkinek fogalma sincs róla, hogy te miért tűntél el kvázi az életükből.'' Erre a problémára keresem a legkevésbé rossz megoldást. Mert az, hogy ignorálom őket minden létező módon, nem megoldás. Folytathatom ezt, de ez senkinek sem jó. Vagy tehetek valami mást...

2018. nov. 11. 23:13
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Pedig amikor ilyen helyzetben voltam ignoràltam. Csak a legszükségesebb eseményeken voltam ott,az Ő érdekükben igenis ez a legjobb megoldás.
2018. nov. 11. 23:19
 16/24 anonim ***** válasza:
71%
13-ra nyilván ha olyan közeli barátok lennének amiben ez elvárható lenne akkor meg sem születik a kérdés. Én ez alapján ítéltem meg a kapcsolatot tàvolabbira.
2018. nov. 11. 23:22
 17/24 anonim ***** válasza:
16-os: 13-as vagyok. Ezért nem értem az egészet. Ha közeli barátok, akkor nyilván illene szólni. Ha meg annyira távoli ismerősök, akkor meg kit érdekel, hogy össze-vissza csalják egymást?
2018. nov. 12. 07:35
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
17-re valószínűleg ezek a kapcsolatok a két véglet közt vannak,ahol bizonytalan megítélni a kérdést. Én továbbra is azt mondom, hogy csak a legközelebbi baráti viszonyban szólnék,ha tudnám,mert ismerem annyira bensőségesen a személyt, hogy tudni akar róla. De akkor ezzel a személlyel olyan viszonyban is lennék, hogy akár az ellenkező esetről is beszélhetnénk, hogy tudja hogy valami nem stimmel de kivàr vagy homokba dugja a fejét vagy akàrmi.
2018. nov. 12. 08:27
 19/24 A kérdező kommentje:

Még mindig nem világos a dolog, úgy tűnik. Nem baj. Nem tudom, szerinted/szerintetek mikor ''elvárható'' dolog figyelmeztetni az egyik felet a tényekről, vagy ''elvárható'' hogy a másik féllel beszéljen valaki arról, hogy nem kimondottan jó, amit csinál...

A másik véglet meg a ''ne szólj bele, akármennyire is közel állnak hozzád''... ellentmondásos az egész.

Kiemelnék pár dolgot, és felhívnám a figyelmet pár részletre, amit kicsit figyelmen kívül hagytok:

- Nem tudom, hogy a megcsalás tényével tisztában van B, vagy sem, de az is gyakran meg szokott esni ilyenkor, hogy úgy tesznek az emberek, hogy nem akarják észrevenni, mert így könnyebb az élet.

- Jelen esetben teljes mértékben ignorálom mindkét felet a ''ne szólj bele más életébe'' elv alapján... viszont ezt a szituációt senki sem érti. Kvázi ok nélkül léptem ki az életükből a semmi miatt. Egyikük sem tudja szerintem, hogy miért nem reagálok a velük kapcsolatos dolgokra. Itt most én vagyok a rossz, amig nem tisztázom a helyzetemet. Ezért is tűnik énközpontúnak a kérdés, mert erre akarok megoldást találni, ugyanis ez így egyértelműen nem mehet tovább. Vissza kell térnem valahogy, és nem akarok senki képébe belahazudni.

2018. nov. 12. 09:15
 20/24 A kérdező kommentje:

Egyébként a 13.válasz 2.bekezdésével tudok azonosulni.

''Ha én lennék a te helyedben, részemről A-val való kapcsolatomnak vége lenne, megcsalókkal nem barátkozom.'' Tulajdonképpen ez történik most is, csak eddig az egyszerűbb utat választottam és nem mondtam el neki, hogy miért.

2018. nov. 12. 09:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!