Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy lehet átvészelni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet átvészelni egy megcsalásos szakítást?

Figyelt kérdés

Össze akartunk költözni, erre ez az idióta megcsalt egy nővel és azóta is kapcsolatban vannak. Már cuccai is voltak nálam. Nem tudom mit tegyek, nincs kedvem már élni sem. Tudom ez szánalmasan hangzik és annak is èrzem magam. Bármit teszek semmitől nem jobb. Nagyon bunkón viselkedik velem, sőt mint egy ronggyal pedig ő tette ezt és még ő is szakíott. Hazudott is rengeteget. Velem volt kapcsolatban és összejött mással. Nagyon szerettem de mikor ezt megtudtam mintha minden elszállt volna. Ez lehet csak a düh miatt van? Ugye nem fogom még ezek után is szeretni? Kérlek írjatok tapasztalatokat. Mennyi idővel és mitől lett jobb.

Köszönöm.

2016. júl. 20. 18:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Miért ne szerethetnéd, ha szeretted? :D Lehet örökre szeretni fogod :D ahahahahah örök szenvedés!!!!
2016. júl. 20. 18:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Aki segit elfelejteni a multad, az lesz a jovod..

Aki menni akar, arra bezony rákell adni a kabátot.:(

2016. júl. 21. 00:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Igaz a mondás,hogy csak akkor lesz könnyebb,ha majd lesz valaki más az életedben.Lehet soha nem fogod elfelejteni,nem is kell.Tanuljál belőle,de ez nem azt jelenti,hogy a következő párod felé mutass bizalmatlanságot.
2016. júl. 21. 08:39
 4/4 anonim ***** válasza:

Remélem kidobtad a cuccait rögtön. :)

Szeretni fogod ezek után is, hisz a szerelem nem múlik el egyik napról a másikra, de idővel elfelejted. Nekem is volt hasonló kapcsolatom, megcsalt, de én szerettem, ezért megbocsátottam neki, de mindig is ott volt bennem a tüske, így már nem volt igazi a kapcsolat. Majd fél év múlva közölte, hogy már nem szeret és ki akarja élni magát. Nagyon rosszul éreztem magam, egy évig szenvedtem miatta, azt hittem sosem fogom kiheverni. Utána megismertem a jelenlegi páromat, ő segítette elfelejtetni velem a régit, már eszembe se jut. Úgyhogy za idő és egy új szerelem sokat segít, persze csak idővel.

2016. júl. 22. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!