Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet átvészelni ezt az időszakot?
Nem tudom mennyit segít, de állítólag jó, ha kiírom magamból a dolgokat, úgyhogy gondoltom egyrész ezért írok ide. Másrészt szeretnék tanácsot kérni, mivel es egy nagyon nehéz időszak és félek, a kapcsolatunk rovására megy.
Tegnap volt pont 1 hónapja, hogy barátnőm elvetélt és nagyon megviselt mindkettőnket. Pszichológus segítségét is kértük, némlieg segített, de végülis csak az idő múlásával fog jobb lenni.
Viszont barátnőm nagyon rossz állapotban van. A lehető legjobban támogatom őt, tartom benne a lelket, nagyon mellette állok, de azt veszem észre, hogy ő kezd elhidegülni velem szemben. Nem akar velem menni sehova, mert azért próbálom elvinni ida-oda, az otthonülés nem segít. Nekem is ugyanúgy fáj az egész, de az, hogy próbálok segíteni a barátnőmnek lelkileg és őt még jobban csak magába roskad csak egyre jobban ront a közérzetemen.
Gyakorlatilag obszcén szavakkal dobálózik, sérteget minden módon, megüt, mindenen felhúzza magát. Most már nagyon kiakaszt ez az egész dolog.
Nem tudom volt-e valaki hasonló helyzetben, de mindenképpen szeretnék megoldást találni erre a helyzetre. Rosszul esik, hogy ennyire összeomlott minden. Valahogy olyan könnyű a padlóta kerülni...de felállni, na az a művészet. Én is kezden azt érezni, hogy tönkremegyek lelkileg és nem látok belőle semmi kiutat.
A barátnőd úgy viselkedik, mint aki ki akarja provokálni a szakítást.
Nem tudom, mit tegyél.
Két vetélésem volt, de én nem fordultam a párom ellen. Támogattuk egymást.
Akartátok a babát? Tovább próbálkoztok? Hogy viszonyultatok a terhességhez?
Sok nyitott kérdés van.
De neked is mérlegelni kell, hogy meddig küzdesz. Mert az kevés, ha csak te akarod helyrehozni.
Nekem is ugy tunik, hogy szeretne nelkuled elni tovabb. Nekem volt egy vetelesem (azota sincs gyerek, nem is probalkozunk) ami iszonyuan megviselt de a ferjem mindenben mellettem allt, tamogatott es sosem okoltam ot, nem fordultam ellene csak kb 6 honapig nem akartam szexet mert rettegtem attol, h mi lesz ha ujra terhes leszek:-)))
Minden no mashogy eli meg, es vannak olyanok akik nem tudnak tullepni rajta a partneruk mellett mert az a vetelesre emlekezteti oket. Velhetoleg a baratnodnel is valami ilyesmi, sztem ulj le vele, mondd el h te ugy erzed, h o nem akar veled lenni ami oke, tuleled, de szeretnel tisztan latni.
Ha megis szeretne veled lenni akkor ne usson meg, es mondd el h a legkozelebbi utesnel csomagolsz es ennyi. Neha az embereknek el kell ezeket a dolgokat magyarazni ahhoz, hogy megertsek es erezzek a tetteik sulyat. Ne hagyd h megusson, veteles ide vagy oda, tul lehet elni nem a te hibad volt ahogy az ove sem, life goes on.
Allj a sarkadra, ha neki ez nem oke akkor hagyd ott mert ennel sokkal jobbat erdemelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!