Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan lehet átvészelni ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet átvészelni ezt az időszakot?

Figyelt kérdés

Nem tudom mennyit segít, de állítólag jó, ha kiírom magamból a dolgokat, úgyhogy gondoltom egyrész ezért írok ide. Másrészt szeretnék tanácsot kérni, mivel es egy nagyon nehéz időszak és félek, a kapcsolatunk rovására megy.

Tegnap volt pont 1 hónapja, hogy barátnőm elvetélt és nagyon megviselt mindkettőnket. Pszichológus segítségét is kértük, némlieg segített, de végülis csak az idő múlásával fog jobb lenni.

Viszont barátnőm nagyon rossz állapotban van. A lehető legjobban támogatom őt, tartom benne a lelket, nagyon mellette állok, de azt veszem észre, hogy ő kezd elhidegülni velem szemben. Nem akar velem menni sehova, mert azért próbálom elvinni ida-oda, az otthonülés nem segít. Nekem is ugyanúgy fáj az egész, de az, hogy próbálok segíteni a barátnőmnek lelkileg és őt még jobban csak magába roskad csak egyre jobban ront a közérzetemen.

Gyakorlatilag obszcén szavakkal dobálózik, sérteget minden módon, megüt, mindenen felhúzza magát. Most már nagyon kiakaszt ez az egész dolog.

Nem tudom volt-e valaki hasonló helyzetben, de mindenképpen szeretnék megoldást találni erre a helyzetre. Rosszul esik, hogy ennyire összeomlott minden. Valahogy olyan könnyű a padlóta kerülni...de felállni, na az a művészet. Én is kezden azt érezni, hogy tönkremegyek lelkileg és nem látok belőle semmi kiutat.

2016. júl. 18. 16:59
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőd úgy viselkedik, mint aki ki akarja provokálni a szakítást.

Nem tudom, mit tegyél.

Két vetélésem volt, de én nem fordultam a párom ellen. Támogattuk egymást.

Akartátok a babát? Tovább próbálkoztok? Hogy viszonyultatok a terhességhez?

Sok nyitott kérdés van.

De neked is mérlegelni kell, hogy meddig küzdesz. Mert az kevés, ha csak te akarod helyrehozni.

2016. júl. 18. 17:08
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem is ugy tunik, hogy szeretne nelkuled elni tovabb. Nekem volt egy vetelesem (azota sincs gyerek, nem is probalkozunk) ami iszonyuan megviselt de a ferjem mindenben mellettem allt, tamogatott es sosem okoltam ot, nem fordultam ellene csak kb 6 honapig nem akartam szexet mert rettegtem attol, h mi lesz ha ujra terhes leszek:-)))

Minden no mashogy eli meg, es vannak olyanok akik nem tudnak tullepni rajta a partneruk mellett mert az a vetelesre emlekezteti oket. Velhetoleg a baratnodnel is valami ilyesmi, sztem ulj le vele, mondd el h te ugy erzed, h o nem akar veled lenni ami oke, tuleled, de szeretnel tisztan latni.

Ha megis szeretne veled lenni akkor ne usson meg, es mondd el h a legkozelebbi utesnel csomagolsz es ennyi. Neha az embereknek el kell ezeket a dolgokat magyarazni ahhoz, hogy megertsek es erezzek a tetteik sulyat. Ne hagyd h megusson, veteles ide vagy oda, tul lehet elni nem a te hibad volt ahogy az ove sem, life goes on.

Allj a sarkadra, ha neki ez nem oke akkor hagyd ott mert ennel sokkal jobbat erdemelsz.

2016. júl. 18. 18:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Én nem hinném, hogy ki akarja provokálni a szakítást. Bár pont ilyen helyzetben még nem voltam, de szerintem haragszik az egész világra, valószínűleg saját magára is (esetleg magát hibáztatja a történtek miatt?) és ezt vezeti le a rajta legközelebb állón - rajtad :( Persze ez nem jó "megoldás" és biztosan nagyon nehéz neked, elhiszem, hogy teljesen kiakaszt. Talán az segít, ha majd újra a jövőbe tud nézni, esetleg újra próbálkoztok. Erről beszéltetek már?
2016. júl. 20. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!