Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi vesz rá egy embert, hogy megcsalja az általa szeretett embert bàrmilyen formában?
A minap azt mondta nekem egy nő hogy minden férfi egyforma, mindegyik megdugna minden nőt ha megállna neki és ez alól senki nem kivétel.
Mondta ezt egy olyan nő akinek párhuzamos kapcsolatai voltak, a pasija mellett még nős férfiakkal is dugott, olyan hármas szexben ahol egy nős pasi a pasi szeretője meg ő volt a szereplő. A sok egyéjszakás pasijáról nem is beszélve.
Akkor most mi van? Ki az erkölcstelen? Meg miről beszél ez itt nekem?
Hagyjuk már .... Minden nő megéri a pénzét.
Korábban 16 évig én voltam az illusztráció a wikipédián a "hűség és bizalom" szó mellett. Aztán kiderült hogy közben a párom félrekurt. Azt hittem addig hogy a hűtlenség ritka mint a fehér holló.
Hát marha nagyot tévedtem. Ahogy elváltam már nem érdekelt hogy ki van kapcsolatban, aki megtetszett megszereztem. Hihetetlen hogy mire képesek a kapcsolatban levő nők.
Szóval elsősorban a nő döntése a hűtlenség, persze az ilyen férfiak sem ártatlanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!