Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi vesz rá egy embert, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi vesz rá egy embert, hogy megcsalja az általa szeretett embert bàrmilyen formában?

Figyelt kérdés
Jópárszor látni ilyet,hogy az incidens után a megcsaló fél rinyál "Annyira megbántam""Igazából őt szeretem""Nem jelentett semmit" És sokszor látszik,hogy komolyan gondolja.Akkor kérdezném hogy mi francért tette meg?A legundorìtóbb tett amit egy ember megtehet a szerelmével,és valaki ok nélkül megcsinàlja?

2018. nov. 6. 22:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A minap azt mondta nekem egy nő hogy minden férfi egyforma, mindegyik megdugna minden nőt ha megállna neki és ez alól senki nem kivétel.

Mondta ezt egy olyan nő akinek párhuzamos kapcsolatai voltak, a pasija mellett még nős férfiakkal is dugott, olyan hármas szexben ahol egy nős pasi a pasi szeretője meg ő volt a szereplő. A sok egyéjszakás pasijáról nem is beszélve.

Akkor most mi van? Ki az erkölcstelen? Meg miről beszél ez itt nekem?

Hagyjuk már .... Minden nő megéri a pénzét.

Korábban 16 évig én voltam az illusztráció a wikipédián a "hűség és bizalom" szó mellett. Aztán kiderült hogy közben a párom félrekurt. Azt hittem addig hogy a hűtlenség ritka mint a fehér holló.

Hát marha nagyot tévedtem. Ahogy elváltam már nem érdekelt hogy ki van kapcsolatban, aki megtetszett megszereztem. Hihetetlen hogy mire képesek a kapcsolatban levő nők.

Szóval elsősorban a nő döntése a hűtlenség, persze az ilyen férfiak sem ártatlanok.

2018. nov. 8. 00:25
 12/12 anonim válasza:
Én biztos hogy félre kúrok egyrészt kíváncsiságból másrészt mert nem bízom a nőkben.Lehet hogy megismerkedek vele és már van egy bejáratott titkos szexpajtija.Úgyhogy nem leszek a hűség szobra.
2022. febr. 26. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!