Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi vesz rá egy embert, hogy megcsalja az általa szeretett embert bàrmilyen formában?
Mert rájön hogy a szeretett nő/férfi már nem azt adja amit szeretne. Aztán ott van a gazdasági érdekközösség ereje is, ma egy válás lejtmenet a szakadék felé. Amúgy a megcsalás sosem ok nélkül történik. Ha sosem derülne ki, az emberek döntő többsége simán belemenne. A hosszú kapcsolatok nagyrésze dög unalom, és csak a megszokás tartja össze. Egyre ritkább a szex, a minősége meg már csapnivaló. Persze mindenki vágyna újból arra a "bumm" érzésre, de világos az is, hogy ez már a jelenlegi párjával sosem fog összejönni. Ott van a gyerek, a hitel, a napi gondok. Egyébként a megcsalás, a szexkapcsolatok kizárólag a nők műve. Ha a nőknek lenne tartásuk, akkor a férfiak nem jutnának szexhez, de ez már más téma.
Egy sima együtt járásnál meg súlytalan a kérdés, 1.000.000 ugyanolyan lány vagy fiú futkározik kint az utcán.
Mi visz rá?
A kíváncsiság a másik iránt, az újdonság varázsa. Ha senki nem tud róla nem ártottunk senkinek. Én csak akkor bántam volna meg ha kiderült volna. Szép volt, jó volt ennyi volt.
Akiknek pedig itt habzik a szájuk: ti is megtennétek az első alkalommal ha lehetőségetek adódna. Olyan nők lépnek félre akikről senki nem mondaná meg. Senki se tegye tűzbe a kezét a párjáért. Én is megégettem egyszer.
Túlságosan magabiztos.
Azt hiszi, hogy olyan ügyes, hogy nem fog kiderülni, nem kockáztat. Illetve azt hiszi, hogy annyira bele van esve a másik, hogy ha esetleg kiderül, akkor úgy is meg fogja bocsájtani.
Ilyenkor azért is esnek ennyire kétségbe, ha kidobják őket, mert ez a verzió nekik eszükbe sem jutott, csak ott döbben rá, hogy ezt a kapcsolatot bebukta egy kis szórakozásért.
"Egyébként a megcsalás, a szexkapcsolatok kizárólag a nők műve."
3-as, idióta megjegyzés ez, de a többi, amit írtál, azzal egyetértek.
a vásár mindig két emberen múlik.
ha elbaszódik egy kapcs., azért mindig 2 ember felel, soha nem egy, ordas öncsalás és vérlázító mélytánytalanság, ha ennek az ódiumát te mind rátolod a nőkre.
9-es. Egy férfi soha az életbe nem jut szexhez, ha a nő nem adja be a derekát. Ne mond hogy nem tudja a nő, hogy házas manussal kíván ágyba bújni.
Tudom feminizmus, a nők is kefélhetnek orrba-szájba bárkivel, hetente 7 partnerrel is, de akkor könyörgöm... ne háborogjanak már, ne játszák már az erkölcs csőszt! Ha én férfiként megdugnék naponta egy nőt, én vagyok a szemét... ha egy nő teszi ezt, az máris a dicső feminizmus vívmánya: a nők szabadon dönthetnek kivel és mikor akarnak kefélni. Viszont ami a lényeg: mindig a férfiak a szemetek... és a kör bezárul.
Alapvetően meg tökéletesen mindegy hogy egyedülállóként vagy férjként szexelek egy idegen nővel. Mit változtat?
Mindezt úgy kérdezem, hogy az eddigi életemben én voltam a lovagiasság és a becsület mintaképe.
Hozzáteszem, a legnagyobb hiba volt így élnem! Rájöttem arra is, hogy elpazaroltam az éveim, és egy óriási űr és hiányérzet van bennem, viszont ez már más tészta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!