Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon szeretett valaha?
Nem most derült ki, de azóta is nyomaszt ez a kérdés. A sztori lényege, hogy kiderült a barátom chatelt azzal a lánnyal kisebb-nagyobb időbeli megszakításokkal(szóval nem napi rendszerességgel) akibe előttem szerelmes volt.
(Anno nem voltak együtt, de mindenhova közösen mentek és szinte minden napot együtt töltöttek, de a lány végül elutasította. Ezután össze is vesztek, ha jól tudom nem beszéltek, és rá egy fél évre jöttünk össze mi barátommal)
Nagyon jól érzem magam a barátommal és alapjáraton nagyon jól elvagyunk, elbeszélgetünk, hülyéskedünk. Néha voltak hullám völgyeink, és mindig akkor kereste a lány társaságát. A lány miután én már barátommal voltam 'szerelmet vallott' neki. Chaten írt egy számomra elég komoly dolgot a lánynak a barátom, flörtöltek és 1x titokban találkoztak is, mint kiderült.(ha igaz hogy csak 1x..)
Mikor ez kiderült mindent a tagadott(csak baráti beszélgetés és nem flört..stb.)ameddig csak tudta, de végül bevallotta hogy jól látom a tényeket.
Nagyon szeretem,nem szakítottam vele, de azóta is elgondolkodom..szeretett valaha? És hogy miért tehette mindezt? Ő választ nem tudott rá adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!