Cersei Lannister szeretett valaha valakit a gyerekein kívül?
Jaimet.
Valszeg az anyjukat, Joannát.
Esetleg Tywint.
A gyerekei közül is inkább csak Joffrey-t szerette őszintén.
A bátyját ezen kívül igen még.
Plusz ahogy írták már gyerek/kamasz korában előbb Rhaegar-t, aztán Robert Baratheon-t is szerette egy darabig. Az utóbbi viszont nem szerette őt és iszákos-kur vapecér volt, úgyhogy gyorsan kiszeretett belőle
Jaimet és az édesanyját, Joanna Lannistert
Rhaegart nem hiszem hogy szerette, inkább csak rajongott, felnézett rá
Ha Rhaegart nem szerette, akkor Jaimet sem. Jaimevel csak azért volt együtt, mert saját magára emlékeztette na és persze Rhaegarra. De azt a Varjak lakomájában tárgyalja, hogy Rhaegart vonzóbbnak tartotta, mint Jaimet.
És nekem az sem rémlik, hogy Joannára valaha is szeretettel gondolna vissza. Többnyire eszébe sem jut.
8-as én nem olvastam a könyveket, csak a sorozatot vettem alapul.
Szerintem a Rhaegarral és Jaimevel való kapcsolatát össze sem lehet hasonlítani...Rhaegart alig ismerte, Jaime-t viszont mindíg is a másik felének tartotta, nagyon kötődött hozzá.
A gyerekeit, Jaimet, Tywint, Joannat, és Robertet is megszerette, csak aztán utóbbi nem tartott sokáig mert egy alkoholista k**vapecér lett belőle.
Szóval azért a családját szerette ő, csak másokat nem.
Meg merem kockáztatni, hogy Tyrion felé is kettős érzelmei vannak, próbálta szeretni mint a testvérét, de közben meg gyűlölte is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!