Trónok harca - Nektek mi a véleményetek az 5-6. évadról?
Figyelt kérdés
Olvastam a könyveket. Nagyon régi rajongó vagyok. (2005 óta) És nekem speciel az első 4 évaddal semmi, de semmi bajom nem volt. Nyilván voltak unalmasabb jelenetek/részek. Kisebb változtatások(Arya Tywinnal találkozik nem Roose-al,Locke a Falhoz megy, Brienne-Sandor párbaj) de szerintem a könyolvasóknak nem lehet rá panasza. De én úgy érzem, hogy az 4./5. és a még ki nem jött 6. kötet történetét annyira, de annyira leegyszerűsítették, hogy az sok helyen értékét vesztette. Persze elhiszem, sőt biztos vagyok benne, hogy a legkomolyabb események és halálok ugyan úgy bekövetkeznek a könyvben, de ez a két évad simán belefért volna 4 évadba véleményem szerint.2016. jún. 15. 16:14
2/4 anonim válasza:
Hát...egyiket sem láttam,de nagyon tetszik mindegyik évad. XD
3/4 anonim válasza:
Biztos le fognak pontozni, de nekem se tetszik annyira az 5. 6. évad. Élvezhetőnek élvezhető, de elvesztette a könyvek szellemiségét. Azt ragadták meg belőle, hogy vér meg meztelenség. Ennyi maradt és átfordult akciódús sokszor logikátlan klisé történésekbe hogy a nagy tömegeket szórakoztassa. Persze nézem amikor kijön az új rész és élvezem nézni, de lehetne sokkal jobb is ez a 2 évad. Voltak jó, szépen megcsinált jelenetek, történetek, de nekem több lett már a hatásvadász szar elem. Most ami a 6. évad közepén meg már 2-3 része, az teljes csalódás számomra. Nem igazán történt előrelépés, húzzák a dolgokat. Persze nem lehet minden olyan minta könyv és nem is annak kell lennie, nekem azzal van bajom hogy a könyv szellemisége eltűnt a sorozatból. A könyv pont az ellenkezője volt a piacon fellelhető könyvek nagy részének, a valóságot mutatta, mind abban hogy meghalhat mindenki és nem mindig a jó győz, valamint a háttértörténésekben, hogy igazából kik irányítják a világot. Ebből a második még megmaradt úgy ahogy a sorozatban, de az első elkorcsosult szerintem. Nehéz megmagyarázni hogy miért mert fontos karakterek haltak meg, de az is csak azért hogy meghaljon és legyen min megbotránkozni, nem volt mind túl életszerű.
4/4 anonim válasza:
Gyenge, mint Varys szexuális élete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!