Szerintetek Cortezt érdekelte valaha Edina Reni előtt? Vajon miota, és hogyan szeretett bele Renibe? És vajon ricsi miotatudja és miért nem mondta el Reninek?
Nem szerintem Cortez soha nem érdeklődőtt Edina iránt akkor járt volna vele... Edina a tipikus "mindenkivel járok" lány.
Szerintem Cortez azért szeretett bele Renibe, mert Ő nem olyan lány volt, mint a többi... Igaz Kinga és Virág sem olyanok voltak, de Corteznek Reni tulajdonságai és jószívüsége tetszett... És szerintem az első részben már tetszett neki!:D
Eléggé késői a válaszom, de nem baj :)
Volt a valamelyik könyvben, vagy a klauzban, nem tudom, hogy Edina is felkeltette Cortez érdeklődését, de Cortez nem bírja azokat a lányokat akik csak őt akarják, és el akarják
rángatni a barátai mellől, meg Edina csak vele akart moziba menni, senki mással, és Corteznek ekkor lett elege :D Szerelem első látásra :) Az utolsó osztálykiránduláson mondta Cortez, hogy az ő első napja szeptember 8.a volt És akkor már ismert mindenkit, ezért csak egy emberről szólt, na szerintem itt szeretett bele! :)) Ricsi lehet, hogy először csak megérezte, de utána beszéltek róla, hogy mi a szitu :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!