Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti megcsaljátok a szeretett nőt?
Figyelt kérdés
Csak férfiakhoz szól a kérdés!
Képes vagy megcsalni, ha szereted a párod, évek óta együtt vagytok, de kb csak ünnepnapokon szexel veled, akkor sem oldott és nem is akar változtatni ezen?
Vagy amíg szereted,nem is csalod meg és kitartasz hűen?
Ha szeretem, illetve szerelmes vagyok, akkor nem kívánok meg mást. Ha más nő is felkelti az érdeklődésem, akkor nem szeretem annyira. Nálam ez így működik.
És én is voltam a fent vázolthoz hasonló helyzetben, de nem csaltam meg a párom. Ő viszont megcsalt, és véget is vetett a kapcsolatunknak. Akkor nagyon fájt, de így utólag belegondolva és visszatekintve ez volt a jó döntés.
2018. máj. 7. 11:02
2/11 anonim válasza:
Nem csalnék meg egy ilyen nőt, hanem egyszerűen ott hagynám.
2018. máj. 7. 11:04
3/11 anonim válasza:
Hát, én nő vagyok, de ha így viselkednék egy kapcsolatban, akkor inkább hagyjon el a férfi (ha, már magamnak nincs esetleg eszem, h szakítsak). Csalni csak a gerinctelek szoktak, az nem opció.
2018. máj. 7. 11:37
4/11 anonim válasza:
Ferfi vagyok, es igen abszolut megcsalnam ettol persze meg szeretem, de nem fogadok colibatust csak azert mert neki nincs kedve a szexhez:-)
2018. máj. 7. 12:23
5/11 anonim válasza:
Nem csak a megcsalás az opció... először változtatni próbálnék. Ha nem megy, akkor szakítanék... nálam a megcsalás inkorrekt, gyáva dolog.
2018. máj. 7. 13:11
6/11 anonim válasza:
Csatlakozom a 4 eshez...a szex és a szerelem nálam is különjátszik... nyilván azzal a legjobb akit szeretsz de ettől még ugyanúgy feltud izgatni más nő ami szerintem nem véletlen de hát én biztosan csak egy erkölcsileg züllőt szexéhes férfi állat vagyok :D
2018. máj. 7. 13:12
7/11 anonim válasza:
#6-os, remélem ezt külön vált dolgodat a veled kapcsolatban élő hölggyel is közölted. :) Egyedül élve azt választasz külön, amit akarsz, de párkapcsolatban azért jobb, ha nem különítesz el semmit, mert gyorsan szingli leszel. :)
2018. máj. 7. 13:28
8/11 anonim válasza:
Nem csalom meg feleségem,még akkor sem,ha vannak időszakok,amikor tényleg szexmentes a házasságunk,akár hónapokon keresztül is.(Terhesség,betegség,újszülött,stb.)
Mivel tudja,hogy a gyerekeim nélkül nem tudnék élni,ő vissza is él a helyzettel!
2018. máj. 7. 14:56
9/11 A kérdező kommentje:
#4-6, ti ezt felvállaljátok kapcsolatban? Tudja a nő, hogy így gondolkodtok?
Illetve ti megbocsátjátok ha a nő lép félre és kiderül?
2018. máj. 7. 16:47
10/11 anonim válasza:
Én simán, bár sajnos még ezt a gyakorlatba nem tudtam átültetni. Szerintem rólam simán meg lehetne mintázni a hűség és az odaadás mintaszobrát, de 15 éve elég volt ebből. Már annyira ki vagyok ábrándulva a feleségemből az aszexualitása miatt, hogy szomjazom hogy megcsaljam. Persze ezt már mondtam is neki, hogy kimegyek az ajtón, és az első szembejövő nőt a mennyekbe repítem. A baj csak az, hogy itt vidéken mindenki ismer mindenkit, így nehéz lesz. 15 év cölibátus már elvette az eszem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!