Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen trükkökkel próbáltátok leplezni, hogy
megcsaljátok a párotok?
Én fel szoktam köpni egy jó nagyot a levegőbe, aztán aláállok. Mindig beválik!
2017. júl. 26. 09:26
Kérj meg valakit, akiről tudod, hogy tetszik neki a párod, hogy csábítsa el!
Ha a párod is meg fog csalni téged, akkor sokkal óvatosabb lesz, a titkolózás leköti az Ő figyelmét is, és így kisebb az esélye, hogy Te is lebuksz! Ráadásul amikor épp megcsal téged, neked is lesz időd mással lenni. :)
2017. júl. 26. 09:49
semmi különös,ugyanúgy kell viselkedni,meg kell beszélni hogy mikor lehet telefonálni,sms-t írni,és mindent törölni azonnal...
2017. júl. 26. 10:43
Lehet bennem van a hiba, de nem csalom meg a páromat, sosem tenném.
Ha már nem szeretek valakit, nem akarok vele lenni, mással akarok,akkor elmondom neki és szakítunk.
Sosem tenném meg a háta mögött, akkor sem, ha már nem szeretem . Egykor szerettem és ennyit megérdemel, hogy alázom szét a háta mögött.
Ezen gondolkozz el..
Szerintem neked is nagyon rosszul esne, hogy van egy párod, megbízol benne, ő meg a hátad mögött mással van.
2017. júl. 26. 12:40
5/9 A kérdező kommentje:
Arra gondolok aki megteszi, nem arra, hogy ki miért nem tenné? Min lehet észrevenni, mi lehet gyanús. Mert rossz érzésem van, sosem éreztem ilyet. Nem marad ki, de nem túl kötött a munkája, ezért ha akarná napközben is megtehetné. Valami megváltozott, mintha nem figyelne rám, az egyik reggel úgy ment el, hogy még köszönni is elfelejtett és itt lett gyanús. Nem kutatok a telefonjába vagy ilyenek, bár nem sok minden tart vissza. Volt néhány este, mikor ismeretlen szám csörgette éjszaka, de lehet véletlen is persze. Azt kell mondjam egy hangyányit többet a külsejére, de hogy mi igazán más azt nem tudom megfogalmazni. Ezért érdekelne, hogy mi lehet amire figyelnem kéne, hogy esetleg máshol jár napközben.
Ha megkérdezed tőle h meg e csal csak úgy spontán. Ha vissza kérdez h mi? Mintha nem is hallodta volna akkor tuti. De hallodtam már olyat is aki fúl bevalja az igazat h igen én ma itt és itt voltam jól meg dugtam meg stb mit csinált a csajjal, és a barátnője erre kinevedte a fiút pedig fúl igaz volt. A telefon sms email de főleg a facebook a leg lebuktatós dolog. Nekem az összes barátom aki félre kacsintott az mindegyik vagy fészen vagy telefonkönyv vagy myvip alapján bukott le. De az a leg egyszereübb ha konkrétan oda mész és rákérdezel komolyan h meg e csal e. Ilyesz rá. Ha azt mondja h nem , kérdezz vissza h miért hazutsz?!
2017. júl. 26. 20:18
A női megérzésekre általában jobb hallgatni. Én pasi vagyok, de eleget tanultam a nőkről ahhoz, hogy ezt elismerjem.
Rákérdezni felesleges, mert csak további kétségeket ébreszt benned. Én inkább elmesélném a helyedben, hogy aznap ki környékezett meg. Attól rájön, hogy mit veszíthet.
2017. júl. 27. 10:46
amikor a párom hazaér akkor a pasi mindig a szekrénybe bújik el (nem hülyülök), mert a párom mindig elmegy zuhanyozni, az az első neki ha hazaér úgyhogy addig kicsempészem a másik pasit a házból, de volt már olyan, hogy alsógatyában kellett távoznia a tűzlétrán; viszont imádom, annyira jó, hogy ilyen izgi az egész
2017. júl. 27. 16:29
8as
remélem azóta rájött mekkora egy darab sz.r vagy és össze-vissza vert, mert egy ilyen véglény mint te mást nem érdemel
2020. aug. 27. 14:05
Kapcsolódó kérdések: