Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőkhöz intézném a kérdésem: Ha megcsaljátok a barátotokat/férjeteket, hogyan vagytok képesek másképp kezelni, mint a férfiak?
Én még nem csaltam meg senkit de van rá egy tippem. Ha a nők magányosnak érzik magukat, és a párjuk mellett nem kapják meg azt a szeretetet amire vágynak abból következik a megcsalás. Abban a pillanatban a fellángolás olyan érzés lehet hogy teljesen megbízik az adott fiúban/férfiben, sőt lehet hogy közben még "szerelmet" is érez. Na de a lényeg az az lenne hogy az az űr ami tátong egy nőben ha nem kap szeretetet vagy annyira nincs megelégedve magával az borzasztó és és ez elnyomja a többi érzelmet pl bűntudat, fájdalom stb.
Szerintem ez lehet a válasz. :)
Én megcsaltam/megcsalom a páromat. Össze sem lehet hasonlítani a kettőt. Valahogy úgy tudom leírni a dolgot, hogy álom vs realitás. Egyikkel sem puszta szex. De amit a "másik" férfi nyújt az tényleg olyan mint egy álom, tele van reményekkel, szenvedéllyel, veszéllyel, bűntudattal, haraggal, élménnyel, szenvedéssel és mérhetetlen boldogsággal és szerelemmel.
A párommal összeköt a tudat, hogy rajon értem, hosszú, biztos évek kötnek össze, ami nem egy fellángolás. Őszinte szeretet. Mind a kettő érzelmekkel van tele. Ezt a kettősséget nem tudják megérteni azok, akiknek nem volt ilyenben még részük :)
Biztosan tudja az 5 ös is hogy nem fer, de nem érez lelkiismeretfurdalást, ennyi a történet.
Megcsaltak téged? Vagy miért kérdezed?
Egyébként ha igen, felesleges ezen rugóznod. Kezdj új életet és mégcsak hátra se nézz! Szerintem úgysem lehet ezt megfogalmazni, bár az 5 ös elég jól leírta a dolgokat.
Szerintem a nők ugyanúgy kezelik a megcsalást, mint a férfiak. Van aki képtelen rá, van akinél egyszeri botlás..egészen addig a végletig, hogy meg sem kapja a másik az esélyt egy tiszta kapcsolatra. A párommal 2 éve vagyunk együtt, azóta nem tudok másik pasira férfiként nézni. Előző kapcsolatokban nem voltam hűséges, íme pár ok: egy idő után ellaposodott a kapcsolat,
nem volt jó a szex
hajtott az újdonság varázsa
egyszerűen elhaladtunk egymás mellett.
Intelligencia kérdése, ki, hogyan kezeli. Ha 5 évente egyszer félredug az ember, az nem megcsalás. Nem csalás ,mert a csalás az árulás egyik formája, de itt nem árultak el senkit, nem fosztottak ki, nem csaltak tőrbe senkit.
Természetes emberi kíváncsiság eredménye a kívánás, hogy időnként jó lenne lefeküdni egy rokonszenves új férfivel/nővel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!