Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha megcsaltátok / megcsaltok a párotokat és megkérdezi, hogy történt-e bármi is, akkor bevallanátok vagy inkább hallgatnátok? Miért? Mi vesz rá erre titeket, hogy egyáltalán megcsaljátok azt, akit szerettek?
Aki még nem csalta meg a párját, annak valaha is megfordult a fejében, hogy majd egyszer...? Miért? Volt rá ok?
Őszinte válaszokat várok! :)
amikor nem volt senkim akkor volt egy lány akit meztelenül megmasszíroztam (csak ő volt meztelen), akkor nagyon fel voltam izgulva, de az agyam nyugodt volt...tehát testileg kívántam, de az agyam simán nemet mondott...nekem érzelem kell hozzá, jóban voltam a csajjal, nem egy ismeretlen lány volt, de akkor sem mentem bele, tudtam, hogy ő azt akarja...
néha gondolatban eljátszok, hogy milyen lenne megdugni egy adott személyt, van, hogy nem is szándékosan, csak bevillan 1-1 kép, hogy mi lenne ha...de én nagyon hűséges típus vagyok, nem tudnám megtenni...még amikor egyedül voltam akkor sem éltem a lehetőségekkel, kapcsolatban meg főleg nem élnék...
és tervben sincs, hogy megcsaljam :)
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!