Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tudnátok hogy 24 óra múlva meghaltok, felkeresnétek azt akit igazán szerettek és bevallanátok neki?
Bárhol legyen is?
elgondolkoztam, hogy mennyire nem divat már szerelmet vallani szemtől szemben, pedig én biztos értékelném, ha valaki elém állítana. olyan kevés romantika van ebben a világban az emberek között,és ha az emberek ki mernék nyilvánítani az érzéseiket, már nem lenne ennyi magányos ember. A kérdés persze teoretikus, nem kellene a halált megvárni vele, csak egyszerűen lépni.
Ti képesek vagytok ilyesmire?
Vallottatok már random szerelmet?
Nem, nem érnék rá ilyenekre, valószínűleg játszanék a gépen, nem akarnám, hogy ez az idő kárba vesszen.
Meg különben is, én meghalok, szóval inkább nem mondom meg neki, nehogy hiányozzak neki utána.
Én másképp gondolkodok, biztos én vagyok a hülye, de akkor már semmi értelme sincs.
Ha így lenne akkor összejönnék egy gyönyörű lakásos luxusprostival, ennék innék amit csak tudnék aztán családommal töltaném a maradék időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!