Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti bevallanátok neki? Vagy várnátok?
Figyelt kérdés
Van egy pasi,akivel mostanában tök jól elvagyunk. Bár neki is nekem is komoly kapcsolata ért véget, és ő nehezebben dolgozza fel. Ő nagyon jól érzi magát velem, mégis azt hajtogatja, nem akar fájdalmat okozni..gondolom érzi,h érzek iránta valamit. Csókon, egymásnál alváson kívül más nem történt..egyikünk sem fiatal tini már.. Ő fél új kapcsolatba kezdeni mert még az exét szereti..de engem is kedvel..viszont csak tudatni akarom vele,h van aki szereti,de nem hagyja2014. ápr. 24. 21:21
2/4 anonim válasza:
Én is várnék. Ha ennyire fél, elijesztheted.
29n
3/4 A kérdező kommentje:
de csak fontos lehetek neki kicsit? mindig hozzám fordul,ha maga alatt van-és miért aludna velem,ha nem kedvelne.. mondhatjátok,h szexelni akar..De nem! már rég megtörténhetett vna
2014. ápr. 24. 21:25
4/4 anonim válasza:
szerintem csak jól esik neki hogy valakinek tetszik... én is csináltam már ilyet... bunkó dolog de hát ez van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!