Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőkhöz intézném a kérdésem: Ha megcsaljátok a barátotokat/férjeteket, hogyan vagytok képesek másképp kezelni, mint a férfiak?
Figyelt kérdés
Sokat hallgattam, olvastam a témában, van ismerősi tapasztalatom erről és rengetegszer futottam bele abba a mondatba, hogy: "Nem merem elmondani a páromnak, hogy megcsaltam, mert el fog hagyni ha elmondom. De ha nem mondom el, akkor meg tuti velem marad és én úgy sem fogom soha többet megcsalni, ez biztos." Hányszor futottam ebbe bele... kutyából nem lesz szalonna. Ti hogy tudjátok másképp kelezni a szexualitást, azt hogy a szerettetek mellett egy tök más embert engedtettek be a bizalmatokba és az intimitásotokba? Hogy tudjátok ilyen széles skálán külön választani az érzelmeiteket?2016. okt. 7. 14:08
11/12 anonim válasza:
Nem igazán értem kérdező, szerinted nincs olyan férfi, aki megcsalná a párját, vagy miért "mint a férfiak" van a kérdésed végén?
A megcsaló nők és a megcsaló férfiak ugyanúgy kezelik ezeket, ahogy a nem megcsaló nők és a nem megcsaló férfiak hasonlóan gondolkodnak.
Tehát a kérdésed helytelen, annyit kellett volna írni, hogy "mint a hűséges emberek"
Én soha sem csaltam meg a párom, nem is szeretném. Ezek a nők szerintem csak azt gondolják, hogy szeretik a párjukat, de másra vágynak igazából. Talán csak félnek, hogy egyedül maradnak, és biztosabb ha van egy férfi, akinek sajnos hazudnak...
Elég szomorú.
12/12 anonim válasza:
Teljesen egyszerű. Adódik egy alkalom és egy személy, amit/akit nem akarsz kihagyni. Ez csak szex. A másik meg párkapcsolat. N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!