Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hisztek abban, hogy aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztek abban, hogy aki megcsal, visszakapja valamilyen formában az élettől?

Figyelt kérdés

2018. máj. 6. 08:57
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
63%
Eddig nem hittem benne, de az elmúlt években megtanultam, hogy nagyon is lehetséges.
2018. máj. 6. 08:59
 2/17 A kérdező kommentje:
na, mesélj, mi történt?
2018. máj. 6. 08:59
 3/17 anonim ***** válasza:
86%
Igen, de nem ebben a formában. Tehát nem karma vagy sors vagy hasonló izé miatt, hanem a stílus miatt. Aki hazudik, lop, csal bármilyen formában, az máshol is megteszi, és előbb-utóbb megüti magát.
2018. máj. 6. 09:04
 4/17 anonim ***** válasza:
68%
Példa rá az exem, hogy igen. Nem mondom hogy pont ugyanabban a formában kapta vissza, de hogy 20 éve "veri a sors", az egyértelműen látható. Persze ő sosem tanul belőle.
2018. máj. 6. 09:10
 5/17 anonim ***** válasza:
40%

Félig ide való válasz .. Sosem tartottam magamat válogatósnak lányok/ nők terén,de aztán mégis olyan lányokba botlottam ,amilyen mély szintet el sem tudtam képzelni. Na igen butokban neveltek:(. Sajnos nem vagyok az a jó pasi sok lány aki igazán tetszik elutasìtása fáj valahol. Sajnos a fent emlìtett lányokat nekem kellett elutasîtanom.Némelyik akaratom ellenére számukra fájó lett. Sajnos én is visszakaptam ugyanezt.

Megcsalni konkrétan senkit nem csaltam meg,viszont volt 2x hogy randi előtti nap szakìtottam. Mind 2 lánnyal végűl újra összejöttem majd pár hónap/év után kegyetlenűl szakîtottak ők velem.

2018. máj. 6. 09:11
 6/17 anonim ***** válasza:
81%

1. Vagyok

Nem karma, egyszerű pszichológia.

Az exférjem félrelépett, kidobtam, elváltunk. Utána majd megszakadt, hogy bebizonyítása, milyen boldogok és mekkora a szerelem.

A szeretőjével úgy jöttek össze, hogy először szidta neki a pasiját, szakítottak, és rámászott az exemre, akiről pontosan tudta, hogy családos.

Ez elég jól előrevetítette, hogy mennyire is fontos neki a hűség egy kapcsolatban...

Aztán micsoda véletlen: megcsalta az exem, és kidobta egy másik pasiért. Pont úgy, ahogy az előző meg az azt megelőző pasiját is, akit szintén mástól szedett el. Érdekes, hogy ezt nem reklámozta ennek az idiótának, csak azt, hogy ő mennyivel jobb mindenben, mint én. ;)

2018. máj. 6. 09:15
 7/17 anonim ***** válasza:
0%
Nem.
2018. máj. 6. 09:26
 8/17 anonim ***** válasza:
81%
Igen.
 9/17 anonim ***** válasza:
36%
A sorsszerűség nem valami ezoterikus hit alapozta baromság. Biológiai alapokon fekszik, következetes, így természetesen.
 10/17 anonim ***** válasza:
45%

Teljesen. Nem biztos, hogy ugyanabban a formaban, de ez a cselekedet mindenkeppen hatassal van ra.

Akar csak annyivel, hogy a büntudattal kell együtt elnie. Ez valoszinüleg nem elegtetel masok szemeben, de attol függetlenül nem egy kellemes erzes. Aki pedig meg azt sem erzi, valoszinüleg emberileg nem tapasztalt meg igazan tiszta erzelmeket es kicsi ra az esely, hogy ezek utan meg fog.

Masokat a feltekenyseg kinoz, mivel nem kepesek elhinni parjukrol (vagy akarki masrol), hogy nem kepes ugyanazokra a dolgokra, amiket ö követett el... ezzel az alaptalan feltekenyseggel es igazabol sertö elöitelettel pedig pont el lehet üldözni vagy eppen vas karjaiba valakit, aki amugy hüseges, odaado tars lehetne.

Amugy abban nem feltetlenül hiszek, hogy az elettöl, a sorstol, a karmatol vagy akarmitöl visszakapja, mivel van egy altalanos igazsagegyensuly a vilagban. Abban viszont egeszen biztos vagyok, hogy cselekedeteid hatarozzak meg a boldogsagodat es azt, hogy mennyire vagy kibekülve sajat magaddal.

2018. máj. 6. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!