Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Jól teszem, hogy nem mondom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól teszem, hogy nem mondom el a megcsalásaimat ha nem derültek ki?

Figyelt kérdés
15 éve házasok vagyunk. Volt egy erősebb mélypont benne amikor 2 évig volt szeretőm, meg eközben 3db egyalkalmas szexuális kalandom. Azóta eltelt 2 év megváltoztam,átértékeltem a helyzetet(a felségem is sokat fejlődött pozitív irányba)megbántam az egészet én is próbálok egyenes emberré válni. A gyermekvállalást tervezzük és bizonytalan vagyok ez miatt. Egy jóbarátom aztmondta jobban teszem ha nem mondom el neki,így neki is megmarad az önbecsülése,én is tanultam az egészből,az a lényeg,hogy pozitív irányba változtam,jobb ember lettem,csak a jövőbe ne csináljak semmit titokban,legyek őszinte mindig.
2018. okt. 30. 14:07
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
85%

"A kapcsolatok 90%-ában garantált a hűtlenség, tapasztalatból mondom."

Ezt hogy kell elképzelni? A kapcsolatok 90%-ában benne vagy? Vagy mi? :D

2018. okt. 30. 14:55
 12/51 anonim ***** válasza:
56%
Ez tényleg egy jó barát lehet. Jól és tapasztaltan látja a dolgokat. Mondom ezt megcsalt nőként. Persze a bizonytalansàgoddal valamint kezdened kell. Hidd el ha ez egy olyan kaliberű dolog volt hogy a nejed nem jött rá akkor szót nem érdemel. Inkább örülj hogy túl vagy rajta, megjött az eszed és tanultál a hibàdból. Ha ez nem megy és továbbra is bizonytalan vagy és azt érzed vallanod kell akkor pedig tedd azt.
2018. okt. 30. 14:56
 13/51 A kérdező kommentje:
Hú az a sok tökéletes ember aki még nem hibázott az életében...
2018. okt. 30. 14:57
 14/51 anonim ***** válasza:
25%

Nagyon is jól. A sok itt moralizáló 20 évesnek még komoly kapcsolata sem volt, nem hogy 15 éves házassága.

Aki ilyen esetben színt vall, az valójában a saját gyengesége miatt teszi, mert még az ezzel járó lelki terhet sem képes cipelni. Ezt fogd fel büntetésként, egyáltalán nem enyhe. És valóban, el kell köteleződnöd amellett, hogy mostantól mindenben 100%-ig őszinte leszel vele. Máshogy valóban nincs értelme.

2018. okt. 30. 14:58
 15/51 anonim ***** válasza:
82%

Hogy jön ide a hibázás? Természetesen hibáztam életemben, nem is egyszer.

Viszont azért szerintem más dolog hibázni, meg más KÉT ÉVIG belehazudni a társam arcába DIREKT.

2018. okt. 30. 14:59
 16/51 anonim ***** válasza:
76%

Ha a feleségednek van önbecsülése és a tudtára hozod, hogy 4 nővel megcsaltad (2 évig szerető, 3 db egyalkalmas), akkor valószínűleg válni fog.

Két rossz döntés közül választhatsz. Leéled a feleségeddel az életedet hazugságban, vagy őszinte leszel és valószínűleg elváltok.

Nem egyszerű a döntés. Én elmondanám és vállalnám a következményeket. Nem tudnék a feleségem szemébe nézni 4 titkolt szeretővel a hátam mögött.

Ezt a dilemmát rendezd a gyerekcsinálás ELŐTT lehetőleg. :)

2018. okt. 30. 14:59
 17/51 anonim ***** válasza:
55%
Lehet téged is csalnak,nah az lenne király
2018. okt. 30. 15:03
 18/51 anonim ***** válasza:
77%

Épp ellenkezőleg. Aki itt "moralizál", annak valószínűleg már lepottyant a tojáshéj a valagáról, és képes felnőtt emberhez méltóan vállalni a felelősséget a tetteiért, nem hazudozni meg titkolózni, mint valami dedós aki összetörte anyu vázáját. Én ovis korom környékén leszoktam erről, most bezony hosszú idő óta kapcsolatban élek (bár mi nem vagyunk házasok), és a valami nem tetszik a párommal kapcsolatban, akkor elé állok, és belemondom a szemébe, nem t@kony módra menekülök mások ágyába. Mondjuk ehhez hozzá tartozik, hogy a párom a legjobb barátom is egyben, így pedig alapvető, hogy őszinték vagyunk egymással. Manapság már nem divat, inkább dedózunk.

Oké, lehet így is, na de hogy még a gyerekek kérjék számon a felelős felnőtteken, hogy mit moralizálnak, biztos még fiatalok és tapasztalatlanok? Nevetséges.

2018. okt. 30. 15:06
 19/51 anonim ***** válasza:
30%

ne mondd el neki.

küzdj meg egyedül a lelkiismereteddel.

2018. okt. 30. 15:31
 20/51 anonim ***** válasza:
79%

#14: Egy olyan embert védesz a "moralizáló 20 évesektől", aki 4 szeretővel a háta mögött titkolózva egy anonim weboldalon kér segítséget, mert gyáva ahhoz, hogy vagy hordozza a titkát a sírig vagy odaálljon a felesége elé és valljon.

Úgy viselkedik, mint egy tanácstalan tini, aki még csak most ismerkedik az érzelmeivel. Miközben alsó hangon 35-40 éves a tag. Hagyd ezt süppedni egy kicsit.

2018. okt. 30. 15:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!