Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ebben a helyzetben elválnál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a helyzetben elválnál vagy halgatnál és megmentenéd a házasságod?

Figyelt kérdés

Megcsaltam tegnap a munkahelyemen a munkatársammal a férjem.Nem akartam de annyi probléma össze jött hogy egyszerűen engedtem a kisértésnek mert végre nem kellet megfelelni az elvárásoknak, végre nőnek éreztem magam mert úgy éreztem hogy végre valaki meghalgat,nem veszekszik velem mindenért.Mi a fenét tegyek? Mit tennétek ha lenne már egy 8 éves gyereket is + hitel a házon?Megmentenéd mégha a férjeddel hiába is beszélsz semmit nem változik? Vagy rúgjak fel az egész eddigi életem?

29n

2018. okt. 27. 00:18
1 2 3
 21/29 Pumukli alfahím ***** válasza:
27%
Na, az ilyenek miatt kell,kötelezővé tenni az apasági tesztet.
2018. okt. 27. 11:01
 22/29 anonim ***** válasza:
79%

Most öszinten??

Szerintetek a ferje ha szembejön vele a lehetöseg h lefeküdjön egy masik növel meghàtràlna????

Ha nem erdekli a hazassaga sem a felesege???

Akkor a hüseg peldakepe lehet?

Semmi ertelme ennek

Ö is tuti megcsalt mar te is öt

Minek a valast halogatni?

Itt az ideje ahhoz h mindenki elje eletet amire vagyik

2018. okt. 27. 11:24
 23/29 A kérdező kommentje:
Én szerettem őt nagyon sokáig még talán most is egy kicsit. De mikor haza megyek hulla fáradtan pl megfőzök és neki nem tetszik mert miért ezt a xart fözted igenis kiábránditó. Ma túrázik így nem tudok beszélni vele de holnap szólok neki hogy váljunk el.... :(
2018. okt. 27. 12:56
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el igy lesz a legjobb

Csak szenvedsz mellette...

Lehetsz meg boldog ne add fel🙂

2018. okt. 27. 13:39
 25/29 anonim ***** válasza:

Hol dolgozol.? Érdekelne hogy milyen munka helyen lehet szexelni.?

🤔😀

2018. okt. 27. 14:04
 26/29 anonim ***** válasza:
Szerintem meg mondd el neki, hogy mi történt. Próbára kell tenni a házasságot, ha ezt nem élitek túl, akkor nincs értelme együtt folytatni tovább.
2018. okt. 27. 14:08
 27/29 anonim ***** válasza:
8%
Ne válj el.A gyereknek normális család kell. Próbáljátok meg helyre hozni,a megcsalásról pedig hallgass.
2018. okt. 29. 21:49
 28/29 anonim ***** válasza:
Én 7 év után, hitel, családi ház, 4 éves gyerek, autó, rendezett anyagi hátteret adtam fel, mert nem birtam. Jött vki az életembe, aki annyira megfogott, törődött velem, késöbb a gyerekemmel is, hogy feladtam mindent. Nem bántam meg! Semmi, mégegyszer SEMMI nem éri meg rossz kapcsolatban maradni. Ennek már egy éve lassan és sosem voltam ennyire kiegyensúlyozott, és a kislányom sem. Sokkal jobb az életünk azóta, mégha nincs is annyi anyagi dolgunk és egy kis lakásban élünk, de soha nem csinálnám vissza. Sok sebből vérzett már a kapcsolatunk.
2018. nov. 2. 08:13
 29/29 anonim ***** válasza:
Sajnos, én is csak azt tudom írni, ha már idáig jutottatok, akkor nincs visszaút, válni kell. Elég nagy már a gyerkőc, ha kulturáltan intézitek, nem fog nagyon sérülni,és az anyagiakon is meg lehet osztozni. Sok jóra a kollégától én sem számítanék a helyedben... Írd meg, mi történt veled/veletek azóta...
2018. dec. 27. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!