Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Most mi legyen ebben a helyzet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi legyen ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy ezt most a párkapcsolati vagy a megcsalás témakörbe írjam e. Ott kezdődtek a gondok, hogy a párom nem kezdeményezte már a szexet. Azt mondta én túl erőszakos vagyok. (Közben nem,mármint hogy rámászok,tapizom ott) Nem akar csókolózni, mert ő nem szereti. Csak szájra puszi. Ennyi. De szeret. Érzem rajta. De ezek a dolgok furcsák és hiányoznak. Többször is beszéltünk róla. Mindig ugyanaz a válasz. Nemrég a munkahelyemen elkezdtem megismerkedni az egyik munkatársammal közelebbről is. Neki is van kapcsolata. Ott se működnek a dolgok. Egyik este találkoztunk. Hosszas beszélgetés végén csókolóztunk. Igazi, gyengéd csók volt. Azóta nem ismétlődött meg. De jól esett nagyon. Nem akarom a párom elhagyni emiatt. A legdurvább hogy nem érzek bűntudatot. A másik férfi szerelmes belém. Én is érzek valamit, de nem lépnék ki a kapcsolatomból emiatt. Tudom hogy rossz amit tettem. Nem tudom mi lesz. Másnàl is volt ilyen? Ehhez hasonló.
2018. szept. 14. 16:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%
Neki nem kellesz, te meg megcsaltad. Tulajdonképpen miért vagytok még együtt?
2018. szept. 14. 16:14
 2/14 anonim ***** válasza:
90%
Nem működik a kapcsolatotok de mégis nehéz szakítani... ismerős... sajnos!
2018. szept. 14. 16:21
 3/14 anonim ***** válasza:
2018. szept. 14. 16:27
 4/14 Bence_ ***** válasza:
75%

Hiányzik a gyengeség a Csók, figyelem.

Tök érthető igények.

Minél előbb beszélsz a paroddal annál jobb.

Neked láthatóan ezekre szükséged van.

Ő mit mond, régen volt csók?

Amúgy a szex jó vele?

2018. szept. 14. 16:40
 5/14 anonim ***** válasza:
76%

2lehetőség van!

1 nem akarod elhagyni a párod az új pasinak tudtára adod hogy ennyi volt ő csak egy botlás.

2 Normális igényeid nincsennek kielégìtve. Csók gyengédség,nyitott kapcsolat vagy párod elhagyod de nyíltan csinálod.korrekt módon

2018. szept. 14. 16:57
 6/14 anonim ***** válasza:
96%

Az 1-es leírta röviden és tömören a lényeget.

Én azért ettől bővebben kifejteném. Ha valaki visszautasítja a csókot, ott már elmúlt a szerelem, részéről már halott ez a párkapcsolat. Ezt persze nehéz belátni, ha minden más jel ellene szól, de attól még sajnos így van. A csók az egyik legfontosabb jele annak, hogy van-e szerelem vagy nincs. Nem véletlen, hogy sok örömlányoknál egyáltalán nincs csók vagy csak felárért cserébe. Mert a csókhoz már érzelmek is társulnak, sokkal több, mint a szexhez. Ha nekem ezt korábban mondták volna ... Feleségem sose szeretett olyan nagyon csókolózni, de azért általánosságban nem volt ezzel gond. Akkor kezdődtek a gondok, amikor szex közben egyértelműen elutasította a csókot mindenféle hülye ürüggyel, ez már kezdett minimum gyanús lenni. Utólag kiderült, hogy ekkor már szeretője volt, és ekkor kezdett egyre komolyabbra fordulni a dolog. Aztán az is kiderült, hogy nagyon is szeret ő csókolózni, csak éppen nem velem. Szóval kb. az egész kapcsolatunk hazugságra épült, sose volt úgy igazán szerelmes belém, csak magával is és velem is sikerült ezt ideig óráig elhitetnie.

A másik dolog, amit az első írt. Igen, megcsaltad a párod azzal, hogy csókolóztál egy másik pasival. És ő is megcsalta a saját párját. Ezen nincs mit szépíteni, ez történt. Sokkal korrektebb lenne, ha mindketten korrekten lezárnátok a nem működő kapcsolatotokat vagy megpróbálnátok megjavítani ahelyett, hogy csaljátok a párotokat. Ha ezt folytatjátok, csak egyre nehezebb lesz mindenkinek.

2018. szept. 14. 16:58
 7/14 anonim ***** válasza:
0%

6 *Ha valaki visszautasítja a csókot, ott már elmúlt a szerelem,

A fenéket. Oly távol állsz a valóságtól, hogy rossz olvasni az írásodat.

Minden ember más és más, és van az a kor amikor már nem igényli úgy az ember. Az, hogy a te kapcsolatodba nyalták falták egymást, és az asszonyod akkor nem csókolózott, az nem azt jelenti hogy minden ember olyan.

A valódi prosti még felárért sem csókolózik. Szóval hülyeségeket meg ne beszéljél.

2018. szept. 14. 17:04
 8/14 anonim ***** válasza:
Ja...k**úrvára szeretheted a párod....mintakapcsolat.
2018. szept. 14. 17:24
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

7-es: (6-os vagyok) Attól, hogy te nem így gondolod, meg szándékosan félreértelmezed amit írtam, attól még nem kéne kb. lehülyézni az embert.

Biztos van olyan férfi/nő, aki egyáltalán nem szeret csókolózni senkivel sem, de azért nem ez a jellemző. Ha korábban volt csók, és egyszer csak hipp-hopp elmúlt a vágy, nem esik jól, ott bizony gondok vannak. Senki nem arról beszélt itt, hogy 20-30-40 év házasság után már csökkennek az igények. Nyilván így van, de itt nem erről volt szó.

Mit értesz te amúgy valódi prosti alatt? Olyanról még nem hallottam, aki felárért se csókolózik. Az igénytelen prostiknál normál árba is belefér a csókolózás, a magasabb kategóriások meg megtehetik, hogy felárat kérnek érte vagy csak simán megválogatják az ügyfélkörüket, és nem állnak szóba olyannal, akivel nem tudnák bevállalni.

[link]

2018. szept. 14. 17:31
 10/14 anonim ***** válasza:
7-esnek: A vége lemaradt. Azért idéztem ezt a cikket, hogy olvasgass kicsit. Aztán meglátod, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki ezt így gondolja.
2018. szept. 14. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!