Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ebben a helyzetben elválnál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a helyzetben elválnál vagy halgatnál és megmentenéd a házasságod?

Figyelt kérdés

Megcsaltam tegnap a munkahelyemen a munkatársammal a férjem.Nem akartam de annyi probléma össze jött hogy egyszerűen engedtem a kisértésnek mert végre nem kellet megfelelni az elvárásoknak, végre nőnek éreztem magam mert úgy éreztem hogy végre valaki meghalgat,nem veszekszik velem mindenért.Mi a fenét tegyek? Mit tennétek ha lenne már egy 8 éves gyereket is + hitel a házon?Megmentenéd mégha a férjeddel hiába is beszélsz semmit nem változik? Vagy rúgjak fel az egész eddigi életem?

29n

2018. okt. 27. 00:18
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
16%

Mennyi alszent es az orok husegben hivo ember van itt😅

Am itt aegcsalas a legkevessebb baj. Valj el es ennyi!

2018. okt. 27. 07:08
 12/29 anonim ***** válasza:
90%

A házasságod xar. Már régen el kellett volna válni. Most csak adott egy plusz löketet a megcsalás, hogy kellesz még másnak.

Holott ugyanott tartasz, mint eddig. 8 éves gyerek, közös hitel, egyedül kell folytatni és talpon maradni. Attól, hogy levarrt a kolléga úr, még nem fog gyerekestől a nyakába venni.

Sakkmatt. Válni kell, mert nincs mit megmentened, és itt te nem fogsz megállni, egyik megcsalás jön a másik után. Legfeljebb válik a férjed, ha kiderül.

2018. okt. 27. 07:27
 13/29 anonim ***** válasza:
75%
Vajon a munkatársadhoz aki televert, a gyermekeddel együtt oda tudsz költözni? Szerinted Ő egy pár dugásnál többre gondol? A következő munkanapon hogy csinálod ha megint qrni akar te pedig nem? Többi kollega? Neki van családja?
2018. okt. 27. 07:28
 14/29 anonim ***** válasza:
71%
Valószínűleg ideje elválni.
2018. okt. 27. 08:25
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Én elválnék a helyedben, megcsalástól függetlenül is. A hitel meg a gyerek megértem, hogy akadály, de a házasságod egy kalap kaki, amit semmi értelme tovább húzni. Két évvel ezelőtt is már az volt. Ki tudja, mióta ilyen már. Engem az lepne meg, ha ő még nem csalt volna meg, egyébként.

Nehéz úgy megmenteni valamit, ami már nem létezik, és a másik fél nem is partner ebben.

2018. okt. 27. 08:48
 16/29 anonim ***** válasza:
13%
Basszus! Szerintem tudom, hogy ki a férjed, làtásból egymást is ismerjük. Szerintem is egy büdös gyökér tud lenni néha, de mi itt azért bírjuk. Kicsit sajnálom. Ezt senki nem érdemli meg...
2018. okt. 27. 08:49
 17/29 anonim ***** válasza:
81%

A megcsalás után akarnád visszajavítani a helyzetet vagy már előtte is ezt gondoltad? Ha pedig igen, miért csaltad meg? Ezzel már eldöntötted, hogy nem akarsz esélyt adni....!

Vagy hirtelen megbántad? Mit???

2018. okt. 27. 09:30
 18/29 anonim ***** válasza:
27%

Elvàlnék!

Ha jol ertem jol erezted magad a masik ferfival

hiszen olyat tudott adni amitöl nönek erzed magad🙂

Ez egy jel,hogy vàlni kell...

Hiszen vàrhat olyan élet ràd amire vágsz

amire mindenki vàgyik

Azert sem erdekelne a dolog mert a ferjed olyan amolyan.

Sokaig vartad h talan megvaltozik

de te is tudod sosem fog megvaltozni

es 100 szazalek h a kis ferjecsked sem artatlan.

ugyh sztem nem gaz amit csinaltal.

Emelt fövel vallj el es a gyermekednek biztosits olyan jövöt amire szüksege van.

Mert ha együtt maradtok a gyerek fog serülni

A gyerekek megerzik ha valami nem jo.

En a gyereket neznem,es magamat

hiszen ha anyuka sem boldog a gyerek sem lesz

A ferjed megsem erdemli h leallj vele

Menjen aztan eljen a haverokkal

bulizzon igyon....

Neki apanak kellene lennie

nem pedig a haverokon kellene lognia

ezen gondolkodj el

2018. okt. 27. 09:58
 19/29 anonim ***** válasza:
49%

Válj el.

Itt nem kell a másik pasi, jól esett egészségére, az a fontos, hogy végre magára találjon. Ott ahol már semmi sincs minek maradni?

2018. okt. 27. 10:38
 20/29 anonim ***** válasza:
50%

Ha esetleg úgy döntesz, hogy nem válsz el, legyen benned annyi, hogy NEM mondod el a férjednek, hogy mi történt. Ilyen helyzetben elmondani a dolgokat színtiszta önzőség: a saját lelkiismereteden könnyítesz a férjed szenvedése árán. Legyen ez csak annak a terhe, aki megtette: a tiéd. Ne hallgass arra, hogy "joga van" tudni mi történt. "Joga" lett volna, hogy ne csald meg, mégis megtörtént, ezzel már nem segítesz.

Ha mégis úgy döntesz, hogy válsz, akkor persze mindenképp mondd el, segít majd neki megérteni, hogy miért hagytad el.

2018. okt. 27. 10:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!