Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A megcsalások többsége béküléssel vagy szakítással ér véget?
az előzőt cáfolnám.
a szembe szomszédom valami híres nőgyógyász pali volt,tehát tanult értelmiségi ember.
aztán egyik este vittem le a kutyát és mindenhol rendőrök az utcán...
szóval a felesége megcsalta és a doki leszúrta érte.
Azoknak, akik nem fogták fel. Szerintem egyértelmű, hogy nem békülnek a normálisok, a prolik meg tűzön vízen át elnéznek minden xart :D
Talán pont ők nem értik? :D
A legtöbb félreqrás ki sem derül. Láttam már céges csapatépítőn fél órára eltűnni pasast meg nőt (mindkettő házas), aztán mikor sunnyogva előkerültek, pár percre rá a csaj a férjének telefonált, a faszi a feleségének írt messengeren.
Az ilyenek, ha le is buknak, lazán hazudoznak, amit akarnak, aztán még ki is békülnek.
Igazából szinte mindenkit megcsalnak, max van aki nem tudja meg. Oh, édes tudatlanság. Majd rájönnek. Vagy mikor megjeleni a férfi szeretője egy gyerekel vagy mikor a "közös" gyerek a postás hasonmása lesz.
Az élet nem tündérmese. Nincsenek értékek, nincsenek elvek. Ez a XXI.század.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!