Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire félre ismertem volna? Mit tennétek a helyemben?
Kiderult, higy a barátnőm akivel hat éve együtt vagyunk találkozgat egy másik férfival. Csütörtöktől szombatig nála volt es szombaton csókolózás is történt. Tegnap egesz délután nem vette fel a telefont, bementem a munkahelyere este es ott voltak. Kiderult, hogy egy 25 evvel idosebb biztonsagi őr a személy. Teljesen öszetörtem, a pasinak állt feljebb es belecsavart a földbe.
Úgy kellett könyörögni barátnőmnek hogy legalább ma ne találkozzanak hogy munka utan rendesen tusjunk beszélgetni. Kérdeztem tőle, hogy mi ketten akkor hogyan állunk. Azt valaszolta nem tudja. De a pasi mar erzelmileg zsarolja hogy miért en vagyok a fontosabb... Azt állítja a lány hogy megmondta a fickonak, baratsagnal nem lehet tobb kozottuk. Ez a facebook beszelgeteseik alapjan hazugság l. Ilyen mondatok hangzanak el hogy 'ne siess ne rohanj', 'ne eszakoskodj varjuk ki mi alakul' stb.
Legjobb az egészben hogy egyutt lakunk alberletben par honapja es rament mindenem a kauciora meg a butorokra,illetve a kajat es a szorakozast is en fizetem neki csak a lakbert kell. Ezek utan nem tud valaszolni arra a kerdesre, hogy akkor valasszon. En kellek neki es ne talalkozzon ezzel a fickoval, vagy költözzön el en meg fizetem egyedul az albit, van penzem.
Teljesen osszetortem. Most is bogok a metron. Azt mondja a lány hogy en is hibas vagyok mert elhanyagoltam. Elismerem ez igaz. Most masoddiplomaztam es mellette dolgozom sokat. De szerintem ez nem egyenlő ilyen szintű kinzassal amit tole kaptam most. Teljesen nullan vagyok erzelmileg, anyagilag, testileg. Mit csináljak? Nagyon szeretnem kibeszelni ezt valakivel de nincsenek barataim. Nekem csak ő volt.
25/f
Igen beszéltünk azóta, de rossz vége lett mindig. Ő már nagyon jól elvan az új pasijával, nála lakik, már le is feküdtek egyből, szerelmes, ami belém szerintem sosem volt.
Mostmár kezdtem kicsit jobban érezni magam, de tegnap megint beszéltünk és csak összevesztünk. De mostmár letiltottam mindenhonnan, nem is akarok vele beszélni soha többet az életben.
Fáj, de felállok, és megpróbálok egy jobb teljesebb életet élni annál, mint amit eddig csináltam.
Legalább látod, hogy a szakítás jó megoldás volt. Jobb mint a könyörgés. Ő már túltette magát rajtad és ez már szerintem akkor is úgy volt. Csak nem akartad elfogadni. Te féltetted, aggódtál érte mi lesz vele ő pedig le.sza.rta veled mi van. Kaptál tőle és az élettől egy jókora taslit, legalább tanulj belőle. Az effajta dolgokban nincs pardon, nem kell jószivűsködni, hazugságokat bevenni, próbálni megmagyarázni, magadra venni a hibát. Látni kell, neki ennyit értél 6 év után. Hogy 3 napig mással alszik, neked fel sem veszi ha hívod stb aztán meg Te vagy a hibás. Ő egy manipulatív és önző ember. De szerintem azelőtt is olyan volt csak Te ezt sem akartad látni. Hisz szinte mindent Te fizettél. Idővel rájösz Te is.
Fel kell állni és tovább menni. És tanulni belőle. Máskor vedd észre ha a másik nem olyan ami elvárható lenne, ne idealizáld még ha imádod is. Olyannal lépj kapcsolatra aki tényleg megérdemli és nem csak olyannak szeretnéd látni.
Én is csalódtam egy ekkorát 10 év után. Hidd el nagyon sza.rul voltam. Persze én is magamat hibáztattam, na meg ő is engem, stb...hasonló sztori, hasonló érzések. Ennek 8 éve. Most látom igazán milyen is volt valójában. És az akkori fájdalom ellenére ma azt állítom, legjobb ami történt, hogy megszabadultam tőle.
Kitartás és sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!